Sürprizbozan The Last of Us Part II'nin hikayesi hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

Ben de intihar edeceğini düşünmüyorum ya. Bence 3. oyunda Ellie ana karakter yada çok fazla oynadığımız bir karakter olmalı.

Görüşlerin farklı olması, oyuncuların yaşanan olaylara karşı hissettiği zıt duygular bence zaten oyunun ne kadar başarılı olduğunun bir göstergesi.

Oyun Abby'i iyi gösteriyor şaka gibi bir durum. Abby iyi Ellie kötü .
Katılmıyorum. İyi ve kötü tartışması yok. Joel da dahil, bu karakterlerin verdiği kararların haklı olup olmadığını ve bu kararların arkasındaki (intikam duygusu dahil) duyguları onların gözünden hissetmemizi sağlıyor oyun sadece.

Son düzenleme:
Temposu rezil, hikayesi meh.

Oyunun başında yaşanan olay sonlarında yaşanmalı, Ellie-Abby çekişmesi de üçüncü oyuna kalmalıydı. Abby ve Ellie'nin birbirlerini öldürmemek gibi saçma sapan kararlarından bahsetmiyorum bile. Birbirlerini bulana kadar o kadar insanı öldürdüler ama birbirlerini canlı bırakıyorlar. Saçmalık.

Her yönlendirdiğimiz karakterlerin yanlışları var zaten.

Ellie, Joel'i fena kırdı. Onu affedemeden de Joel'i kaybetti.

Abby, Mel'e Owen ile beraber olarak ihanet etti ve Owen'i kaybettiğini kabullenemedi. Kendisini kurtaran Joel'i öldürmesine de bir şey diyemem. Sonuçta babasının katili.

Joel, Ellie'nin rızasını almadan hastaneden çıkardı. O da tartışmalı ama Ellie'ye yalan söylemeye devam etti.

Yanlışı olmayıp da kontrol ettiğimiz tek karakter Sarah galiba. O da malum, daha ilk oyunun ilk başlarında kaybediyoruz.

Ne yalan söyleyeyim, Joel'un yerinde olsam ben de aynısını yapardım. Joel insanın içindeki babalık duygusunu kabartıyor.
"Dünya Joel'den her şeyini aldı, o da dünyadan."

İkinci kere kızını kaybetmek istemedi.

Ama en azından bir yıl geçtikten sonra olup biteni itiraf edebilirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…