• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

Sürprizbozan The Last of Us Part II'nin hikayesi hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

Baştan aşağı muhteşem bir hikaye. Garantici yerine böyle cesur yazılmalarını daha çok seviyorum. Herkes bilir Joel’u öldürmeyip gezegenin tanrısı gibi haritada dolaştırmayı, ölümünün ve ölme şeklinin kötü bir tercih olduğunu düşünmüyorum.

Neil Druckmann'ın adını geçiren yok mu hiç, Abby vs Ellie yerine Neil Druckmann ********'na laf etmek lazım.

Çok kötü bir hikayeye sahip. Basit bir npcden yola çıkarak intikam hikayeleri yazmaları, oyun dünyasının en sağlam karakterlerinden birini 10-15 dakikalık klişeninde klişesi bir sahneyle heba etmeleri saçmalıktan başka bir şey değil. lgbt unsurlarına felan değinmiyorum bile.

Son düzenleme:
1'deki gibi iyi olsa da klişe klasik bir hikayeye göre daha riskli, cesur ve daha karanlık bir hikaye var. Sjw saçmalıkları dşında her karakterdeki grilik çok hoş.

Yahu sen gidip 1 kişi için katliam yapıyorsun yetmiyor son kişiyi niye öldürmedi diye çemkiriyorsun öldürse ne geçecek eline? Hatta iyi ki Abby'i kurtarmış bir iyilik yapmış oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…