mburakkarakas

Yetkin
Makaleler
1
Yer
Tekirdağ
Şu an oyunun tasarım aşamasındayım. Oyunumun adı senaryo ile de bağlantılı olan "The Soft Urge". Belirli bir tarzda olması için çabalıyorum. Önerileriniz varsa yazarsanız sevinirim. 2D point&click korku/gerilim oyunu olacak. Temel hikaye Caleb adındaki sapık bir karakterin çocukları pamuk şeker ile kandırarak kaçırması üzerine. Bizim karakterimiz de kaçırılanlardan biri. Caleb'in evinden bulmacaları çözerek kaçmaya çalışıyoruz. Karakter sayısı bu kadar olmayacak biraz daha fazla olacak bu arada. Unity 6 üzerinde geliştirmeyi düşünüyorum. Tüm tasarımlar bana aittir.

Caleb:
The Soft Urge - Caleb.webp

Jessica:
The Soft Urge - Jessica.webp

Jacob:
The Soft Urge - Jacob.webp

Caleb karakteri mükemmel tasarlanmış. O dediğiniz karakteri güzel yansıtmışsınız. Gelişmeleri merak ediyorum. Hiç 2D bulmaca oyunu oynamadım. Mekanikleri nasıl olacak merak ettim.

Caleb karakteri mükemmel tasarlanmış. O dediğiniz karakteri güzel yansıtmışsınız. Gelişmeleri merak ediyorum. Hiç 2D bulmaca oyunu oynamadım. Mekanikleri nasıl olacak merak ettim.

Beğenmenize sevindim. Teşekkürler. Amanita oyunları benim için çok büyük bir örnek bu konuda.

Çok güzel, nedendir bilmem fakat Don't Starve Vibe'ı da almadım değil. :D

:D Doğrudur ama hiç Don't Starve fan boyu değilim. Kafamdan temaya uygun karakter yaratmaya çalıştım sonuçlar ortada. Biraz daha paper like karakter tasarımı Don't Starve'dakiler.

:D doğrudur ama hiç Don't Starve fan boyu değilim. Kafamdan temaya uygun karakter yaratmaya çalıştım sonuçlar ortada. Biraz daha paper like karakter tasarımı Don't Starve'dakiler.

Kötü karakter bayağı iyi olmuş, hani çizime baktıkça o rahatsız edici sapık görüntüsü var mor göz altları, döküne saçlar, ruj sürmesi falan bayağı iyi olmuş.

Bu tür point&click oyunlarında sanat tasarımı kadar müziklerin de inanılmaz etkisi var, o konuyu halletmenin bir yolunu bulursun umarım dostum.

Kötü karakter bayağı iyi olmuş, hani çizime baktıkça o rahatsız edici sapık görüntüsü var mor göz altları, döküne saçlar, ruj sürmesi falan bayağı iyi olmuş.

Bu tür point&click oyunlarında sanat tasarımı kadar müziklerin de inanılmaz etkisi var, o konuyu halletmenin bir yolunu bulursun umarım dostum.

The platform filmine şarkı yapan Aranzazu Calleja ablamızla iletişim halindeyim. Oradaki Rutinas isimli parçayı çok beğeniyorum. Onu pamuk şeker arabası müziği ile harmanlayıp yeniden düzenlemesini istedim bakalım ne olacak göreceğiz.

Şarkı linki:

The platform filmine şarkı yapan Aranzazu Calleja ablamızla iletişim halindeyim. Oradaki Rutinas isimli parçayı çok beğeniyorum. Onu pamuk şeker arabası müziği ile harmanlayıp yeniden düzenlemesini istedim bakalım ne olacak göreceğiz.

Şarkı linki:

Güzel bir seçim, AI aletleri de kullanabilirsin yaratıcılıktan uzak gibi gözükebilir fakat istediğin şeyi oluşturmada iyidir.

Güzel bir seçim, AI aletleri de kullanabilirsin yaratıcılıktan uzak gibi gözükebilir fakat istediğin şeyi oluşturmada iyidir.

Sunonun Pro versiyonunu alabilirim. Orada zaten yedekte dursun diye bir tema müziği yaptım istediğim tarza yakın oldu. İlk oyunum değil. Daha önceden Sector 9 diye bir oyun geliştirdim. Ama prototip bir oyun olarak kaldı. Onu şu anki oyuna muhtemelen bir oyun makinesinde oynanılabilir Boomer shooter oyun olarak koymayı düşünüyorum.

Sunonun Pro versiyonunu alabilirim. Orada zaten yedekte dursun diye bir şarkı yaptım istediğim tarza yakın oldu. İlk oyunum değil. Daha önceden Sector 9 diye bir oyun geliştirdim. Ama prototip bir oyun olarak kaldı. Onu şu anki oyuna muhtemelen bir oyun makinesinde oynanılabilir Boomer shooter oyun olarak koymayı düşünüyorum.
Başarılar hocam, çıktığında bizi haberdar edin. :thumbsup: