Bazıları ilerledikçe berbatlaşıyor diyor, doğru mu?
İzlenir bence ancak söylendiği gibi ilerleyen sezonlarda gittikçe sıkıyor. Daha çok grup çatışmasına dönüyor olay.
Ben 2 kez bitirdim, ilk 5-6 sezonu keyifle izlersin. Son sezon da bence keyifliydi ancak o ara sezonlar baydı.
Spoiler vermemek adına yazmayacağım ancak çok daha iyi ilerletilebilirdi dizi. Tabii odak zombiler üzerinde kalsaydı.
Onlara henüz bakmadım ben.Bunlarin spin off dizileri varmis sanirim hikaye ilerliyor mu hala? Izlemeye deger mi peki?
Bunlarin spin off dizileri varmis sanirim hikaye ilerliyor mu hala? Izlemeye deger mi peki?
Spin off olarak ben Darlyı izledim oldukça farklı ve özgün bir atmosferi var. Güzeldi. Ama ana seriyi izlemeden hiçbir anlam ifade etmez sana. Dümdüz zombi işi gibi izlersin duygusallık geçmez.Bunlarin spin off dizileri varmis sanirim hikaye ilerliyor mu hala? Izlemeye deger mi peki?
4. sezonda bırakmıştım. Ayrıca "abi niye öyle yapıyorsun mermileri boşa harcama, tüfekle ateş edip hayvan gibi ses yapıp zombileri kendine çekme be kardeşim!" diye sinir edebiliyor.Bazıları ilerledikçe berbatlaşıyor diyor, doğru mu?