İzlenir bence ancak söylendiği gibi ilerleyen sezonlarda gittikçe sıkıyor. Daha çok grup çatışmasına dönüyor olay.

Ben 2 kez bitirdim, ilk 5-6 sezonu keyifle izlersin. Son sezon da bence keyifliydi ancak o ara sezonlar baydı.

Spoiler vermemek adına yazmayacağım ancak çok daha iyi ilerletilebilirdi dizi. Tabii odak zombiler üzerinde kalsaydı.

İzlenir bence ancak söylendiği gibi ilerleyen sezonlarda gittikçe sıkıyor. Daha çok grup çatışmasına dönüyor olay.

Ben 2 kez bitirdim, ilk 5-6 sezonu keyifle izlersin. Son sezon da bence keyifliydi ancak o ara sezonlar baydı.

Spoiler vermemek adına yazmayacağım ancak çok daha iyi ilerletilebilirdi dizi. Tabii odak zombiler üzerinde kalsaydı.

Bunlarin spin off dizileri varmis sanirim hikaye ilerliyor mu hala? Izlemeye deger mi peki?

Direkt evreni izleyip bitirmiş (son çıkan 1-2 spin off hariç) birisi olarak, ana dizi de sıkıcı olup, geçmek bilmeyen yerleri olsa da izlenir.

Düzenleme: @Hououin Kyouma hocam, evren ilerliyor özellikle de son spin off'lar ile ama ana diziyi izlemek bile yeterli.

Son düzenleme:
7. sezona kadar iyi. Sonrasını boşver çok merak edersen devam edersin de muhtemelen etmeyeceksin. İlk sezon başyapıt. Ben bir de 5. sezona bayılıyorum.