Size de sorayım yazı çok mu kötü?Bu tarz dokulu kağıtlarla çok daha iyi karalamalar yapabilirsin. Daha özgüvenli çizebilirsin bence bu kağıtla.![]()
Alex Schoeller Resim Defteri 35 x 50 Dokulu 165 g 15 Sayfa Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Schoellershammer Çizim Ve Resim Bloğu Spiralli 35x50 165gr. yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 17 Aralık 2023
Yazı belli olmuyor ki tonlamadan dolayı.
Bir dahakine yazısız dene ya da yazıyı başka yere taşı
Bekliyoruz sıradaki çizimi.
Normalde böyle yapmayacaktım dediğim gibi ama bir anda böyle arka plandan gözüküyormuş gibi yapsam dedim, gitti.
Tekniğim yok ama şunu söyleyebilirim direkt başlayıp bitirmiyorum arkada planda bir sürü yanlış çizim var![]()
Biraz hayal gücü de gerekli sanırım. Bakarak aynısını benzetebiliyorum ama kafamdan hayal edip çizme yeteneğim sıfır. Çiziminizden dolayı sanırım yine deneyeceğim
Arkadaşın da dediği gibi devamını bekleriz.
Biraz hayal gücü de gerekli sanırım. Bakarak aynısını benzetebiliyorum ama kafamdan hayal edip çizme yeteneğim sıfır. Çiziminizden dolayı sanırım yine deneyeceğim.
Arkadaşın da dediği gibi devamını bekleriz.
Var aklımda başlayacağım birazdan. Geceleyin gelir belki
losxy0
Yetkin
Bence de hocam. Gayet güzel olmuş
Devrimci Kedi
Üstün
- Makaleler
- 1
Çok güzel olmuş ellerine sağlık. Küçük yaştaki kardeşim de çok beğendi. Bu büyüyünce ressam olur diyor.Yazıyı oraya yazmasaydım keşke ama oldu artık yapacak bir şey yok, iyi olur diye düşünmüştüm
Bu arada Lee zombi, duyguyu verememiş olabilirim
Eki Görüntüle 17743
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
ASUS A55BM-E anakart ile mavi ekran ve performans sorunu
- yigitminer
-