The Witcher 3'e Remastered sürümü ile başlanır mı?

Max Caulfield 92

Bilgin
Makaleler
15
Yer
Arcadia Bay
Merhaba arkadaşlar.

2 gün önce CD Projekt, The Witcher 3'ün Remastered sürümünü duyurdu. Bu sürüm mevcut The Witcher 3 sahiplerine tamamen ücretsiz bir şekilde verilecek. Sadece 2027'de çıkacak olan yeni DLC'yi ayrıca satın almanız gerekiyor; o da benim için önemli değil zaten (bir zahmet onu da alırız).

Benim de hali hazırda Steam kütüphanemde The Witcher 3 mevcut. Witcher 3'ü en son sadece ilk tutorial kısmını oynadıktan sonra "bir ara devam ederim" diyerek kapatmıştım, ancak devam etmemiştim. Şahsen combat tarafı bir tık kalas gibi gelmişti. Ayrıca grafik tarafında da Cyberpunk 2077'nin de ilk 3 saatini oynamış biri olarak o kadar da iyi bulmadım. O yüzden The Witcher 3 Remastered sürümü duyurulunca epey sevindim. Çünkü bu Remastered sürümde hem görsel iyileştirmeler (Path Tracing desteği de dahil!) hem de combat sisteminde iyileştirmeler geliyor.

Sizce The Witcher 3'e Remastered sürümü ile başlanır mı? The Witcher 3 Remastered, 29 Eylül 2026'da çıkacak.

Ben başlamak için Remastered'ı bekliyorum. Oynanışta da değişiklikler olacağı söyleniyor, grafikler vs. zaten geliştirilecekmiş. Hazır oynayacakken cilalanmış haliyle oynamak daha sağlıklı gibi.

Zaten yeni ek paketle birlikte oyunu bitiren herkes tekrar başlayacaktır. Bende remaster bekliyorum tekrar başlamak için.

Oyunda en çok keyif aldığım, en çok beğendiğim şey ne görevi ne kombatı ne de başka bir şey, sadece Toussaint bölgesine tutuldum harika tasarlamışlar, huzur buldum resmen. Şimdi sırf o bölgeyi daha iyi grafiklerle görmek için tekrar indireceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…