Yanlış anlama da dostum C1 seviye ile ilgili bilgin az gibi. Şu an akademide doktora yapan birinin Türkçe dil seviyesi anca C1 Türk birinin ha. Seninki B1 gibi anladığım ve buna da gerek yok oyun Türkçe.

C1 seviye birinin anlayamayacağı oyunlar iki elin parmaklarını geçmez, anca bilerek eski İngilizce veya şairane dil kullanan oyunlarda sorun yaşar.
Yanlış anlama da dostum C1 seviye ile ilgili bilgin az gibi. Şu an akademide doktora yapan birinin Türkçe dil seviyesi anca C1 Türk birinin ha. Seninki B1 gibi anladığım ve buna da gerek yok oyun Türkçe.
Neredeyse tüm oyunlarda İngilizce yazılan hemen hemen her şeyi anlıyorum. Anlamada hiçbir sorun yaşamıyorum. Sadece rol yapma oyununda ekstra bir gereksinim olup olmadığını merak ediyordum. Cevabımı aldım nihayet, hepinize teşekkür ederim :)

C1 seviye birinin anlayamayacağı oyunlar iki elin parmaklarını geçmez, anca bilerek eski İngilizce veya şairane dil kullanan oyunlarda sorun yaşar.

Bende B2 civarı bir ingilizceye sahibim ve açıkçası bazen alt yazıyı okumadan beynim otomatik çeviriyor hele ki Witcher gibi düz bir dil kullanan oyunu rahatlıkla anlarsın. Anca anlamayacakların o evrene özel olan kelimeler.