İndirime giriyor diye biliyorum ben. Complete Edition yani DLC içeren sürüm 10 doların altına düşüyordu yanlış hatırlamıyorsam. DLC'ler de düşüyordur belki. Hatırlayamadım şimdi.
Neyse zaten 5 gün sonra doğum günüm geliyor, para biriktirip DLC'leri alırım belki :)

Veya direkt GOG sürümünü korsan indirebilirim :)

Neyse zaten 5 gün sonra doğum günüm geliyor, para biriktirip DLC'leri alırım belki :)

Veya direkt GOG sürümünü korsan indirebilirim :)

CD project red oyunlarında DRM yok yani oyunun dosyaları olması yetiyor. Arkadaşınızda DLC'ler varsa öyle indirip kendi hesabında kullanabilirsin tabii sonradan destek amaçlı alınmayı hak eden bir oyun bence. Ben crack bitirip indirim döneminde direk almıştım.

CD Projekt RED oyunlarında DRM yok yani oyunun dosyaları olması yetiyor. Arkadaşınızda DLC'ler varsa öyle indirip kendi hesabında kullanabilirsin tabii sonradan destek amaçlı alınmayı hak eden bir oyun bence. Ben crack bitirip indirim döneminde direk almıştım.
Bir tek bir tane öz olmayan abimde bu DLC'ler var diye biliyorum, onda da oyun yüklü değil diye hatırlıyorum. Yüklü olsa bile USB bellek veya harici disk takmama izin vermez maalesef.

Direkt GOG sürümünü korsan indirip oynamak daha mantıklı diye düşünüyorum bu durumda.

Peki sadece ana oyun oynansa çok fazla kayıp olur mu?

Türk olmak utanılacak bir şey değil.
Neyse artık, yazdığım o mesajdan dolayı özür dilerim. Biraz fazla kaptırmışım kendimi o mesajı yazarken.

Bir tek bir tane öz olmayan abimde bu DLC'ler var diye biliyorum, onda da oyun yüklü değil diye hatırlıyorum. Yüklü olsa bile USB bellek veya harici disk takmama izin vermez maalesef.

Direkt GOG sürümünü korsan indirip oynamak daha mantıklı diye düşünüyorum bu durumda.

Peki sadece ana oyun oynansa çok fazla kayıp olur mu?

Steam'den DLC'leri ücretsiz çeken bir uygulama var adını veremem korsana destek olmadığından fakat bulabilirsen onunla indirip açarsan oynamana izin verir.

Ana oyunla DLC'ler bağlantılı değil.

Biliyorum fakat modern oyunları Türkçe oynamayı pek istediğim söylenemez. Altyazılarla ekran görüntüsü alıp Steam'de paylaştığım zaman Türkçe alt yazılar Türk olduğumu anında belli ediyor.

Türk olmanızı belli etmesi kime çatıyor? Hadi rahatsız etti diyelim birilerini ne olacak Allah aşkına? Böyle konulara kafayı takmayın lütfen.