The Witcher IV Sinematik Trailer'ı yayınlandı!

Fragman güzel gözüküyor. Cyberpunk'u 2 kere DLC ile birlikte tamamen bitirmişken Witcher 3 ü asla sevemedim. Her seferinde şans verip sıkılmıştım. Fragmanı görünce Witcher 3'ü oynayasım geldi.

Ciri değil de, Lambert ve Keira Metz kuruyor diye biliyorum.
Hayır, onlar kurmuyor çünkü fan hikayesi olarak geçiyor; tamamen doğru değil.

3 son var:
  1. Ciri'nin öldüğü,
  2. Ciri'nin Nilfgaard İmparatoriçesi olduğu,
  3. Ciri'nin Witcher olduğu.
Fragmana bakınca, Ciri'nin Witcher olduğu ve bunun canon olduğu anlaşılıyor.

Eğer o kadın Ciri ise ben bu Ciri'yi beğenmedim kanziler.
Hocam Ciri'nin yaşlanmış versiyonu güzel duruyor. Ayrıca beğenmediyseniz şunu da söylemek lazım, final sürümünde muhtemelen Ciri daha farklı görünür Witcher 3 fragmanındaki Geralt ile oyundaki geralt arasında çok fark var.

Ciri'nin yüzünün Hande Erçel gibi şişkin olması dışında bir olumsuz görüşüm yok.

Oyun içinde eskilerden birilerini görebiliriz umarım. Triss, Yen, Geralt, Dandelion gibi.

Ciri'nin yüzünün Hande Erçel gibi şişkin olması dışında bir olumsuz görüşüm yok.

Oyun içinde eskilerden birilerini görebiliriz umarım. Triss, Yen, Geralt, Dandelion gibi.
The Witcher 3 fragmanlarındaki Geralt böyleydi ama oyun içinde çok daha farklı dediğiniz gibi fragmandaki Geralt'ın da yüzü biraz şişkin ama oyunda düzelmiş bundada öyle olacaktır.

Ben Triss'ten başkasına bakmam.
Triss çok sıkıcı. Ne entelektüel bir muhabbet edebilirsin ne de adamakıllı bir görüş ayrılığına varabilirsin ve üstüne Triss çok kıskanç değil.

Ciri yeni oyunda 35-40 yaşında olabilir. Bu arada CDPR sinematiklerde karakter suratlarını keskinleştirmeyi en son seviyeye açmış gibi çiziyor. Sinematik'deyki Geralt ve Yen'e bakarsan dediğimi anlarsın.

Böyle olsa bence iyiydi. Tam Blaviken Kasabı gibi duruyor.

Hatalı bilgi vermişsin? Gerçi sadece oyunları oynayıp bilgi vermen anormal değil. Cirilla, Ak Ayaz ile mücadeleye gittiği vakit ölmüyor. Kitapları okuduysanız anlarsanız. Ayrıca Cirilla zaten Witcher olmak için Ak Ayaz'a adımını attı. Bu hanımefendi yürürken mi öldü? Kadın ışınlanıyor be!

Adam zaten Witcher 3 sonlarından bahsetmemiş mi ki? Kitapla alakasız bir yorum o.

Böyle olsa bence iyiydi. Tam Blaviken Kasabı gibi duruyor.
Zaten CDPR fan service çok kullanıyor doğrudan kitap lore'una bakarsak Geralt yakışıklı değil bir ucubeye benziyor. Ama iyiki uymamışlar lore'a fan service geralt çok daha iyi.

Triss çok sıkıcı. Ne entelektüel bir muhabbet edebilirsin ne de adamakıllı bir görüş ayrılığına varabilirsin ve üstüne Triss çok kıskanç değil.
Triss yennefer kadar güçlü olmasada o da bir büyücü sonuçta edersiniz şartlandırmayın kendinizi. Yennefer gibi birinden her harekette azar işiteceğine bin kat daha iyi ve kızıl.

Son düzenleme:
Adam zaten Witcher 3 sonlarından bahsetmemiş mi ki? Kitapla alakasız bir yorum o.
Witcher'ın yeni kitabında (Fırtına Mevsimi) Ciri'nin Ak Ayaz ile savaşımı anlatılıyor diye biliyorum.

Zaten CDPR fan service çok kullanıyor doğrudan kitap lore'una bakarsak Geralt yakışıklı değil bir ucubeye benziyor. Ama iyiki uymamışlar lore'a fan service geralt çok daha iyi.
Witcher 1'in tasarımının bi' tık iyileştirilmişi olsa daha iyiydi. Mesela, ben modlayarak oynuyorum.

Triss yennefer kadar güçlü olmasada o da bir büyücü sonuçta edersiniz şartlandırmayın kendinizi. Yennefer gibi birinden her harekette azar işiteceğine bin kat daha iyi ve kızıl.
Kesinlikle Triss'ten daha iyi olur. Ben sürekli övülmeyi sevmiyorum ve hatta nefret ediyorum. Çoğu ilişkimde ayrılık sebebimde bu.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…