Kız tercihlerin berbat ya. Triss ne güzel, Geralt'ı seviyor. Gerçekten seviyor. Eşimle neden entelektüel muhabbet edeyim? Görüş ayrılığına da varmam çünkü görüşlerimin uyduğu biriyle evlenirim. Kıskandıracak bir şey de yapmam. Kendime kudurtma makinesi değil, beni sevecek birini arıyorum.
2 tane uzun süreli ilişkim oldu ve her 2 ilişkidende nefret ediyorum. Mesela, sürekli elimin tutulmasından, sürekli öpüşmeye çalışılmaktan ve tek muhabbetin "aşkın ne yaptın?", "aşkım nasılsın?" olmasından canı sıkılan birisiyim. Ayrıca kıskanma meselesi düşündüğün gibi kudurtma maksatlı değil. Sadece hoşuma gidiyor...
Oyunu bozmadan yardımcı olacak mod tavsiyeniz var mı? Bu sefer biraz daha şans verdim. Düşündüğüm kadar kötü değil iyi gidiyor şimdilik. Ama combat sistemini beğenmedim.
Oyunu bozmadan yardımcı olacak mod tavsiyeniz var mı? Bu sefer biraz daha şans verdim. Düşündüğüm kadar kötü değil iyi gidiyor şimdilik. Ama combat sistemini beğenmedim.
Bu rehber artık güncellenmeyecektir! Güncel rehber için:
Selam, hoş geldiniz. Oyunu oynarken daha fazla eğlenebileceğiniz Witcher 3 modlarını derlemek istedim. Modların hepsini kendim kullanıyorum. Yeni eklediklerim oldukça listeyi güncelleyeceğim. Her türlü sorunuzu sorabilirsiniz. Modları indirmek için bir NexusMods hesabına ihtiyacınız olacak. Bazı modlar Nexus Mods'da güncel olmadığı için oyuncular modları güncellemişler. Bazı linkler sizi...
Hocam adamlar oyunu başarısız yapıp üstüne üstlük satamazlarsa daha kötü olur. Bu arada 4 sene bu oyunun yapılabilmesi için kısa bir süre. Bence yan oyunlar ve Witcher 1 Remake'inden sonra 4. oyun gelmeli. Yoksa yarım yamalak oyun yaparlarsa halleri Ubisoft gibi olur.
Gayet yeterli bir süre, 2026'ya kadar 4 yıl geliştirilmiş olacak. Söylenene göre oyun 2020 yılında geliştirilmeye başlandı deniliyor. Eğer 2020'yi sayarsak, 2026'ya kadar 6 yıl ediyor.