The Witcher IV Sinematik Trailer'ı yayınlandı!

2 tane uzun süreli ilişkim oldu ve her 2 ilişkidende nefret ediyorum. Mesela, sürekli elimin tutulmasından, sürekli öpüşmeye çalışılmaktan ve tek muhabbetin "aşkın ne yaptın?", "aşkım nasılsın?" olmasından canı sıkılan birisiyim. Ayrıca kıskanma meselesi düşündüğün gibi kudurtma maksatlı değil. Sadece hoşuma gidiyor...

Kaç ilişkin oldu ki? Exim bana köle gibi davrandı ve ayrıldım mesela. Bana Yennefer'ı hatırlattı ya bu.
Adamakıllı 2 tane ilişkim oldu. Diğerleri genellikle 1-2 gün civarı.

Oynayın oynayın. Modlarla daha eğlenceli oluyor.
Oyunu bozmadan yardımcı olacak mod tavsiyeniz var mı? Bu sefer biraz daha şans verdim. Düşündüğüm kadar kötü değil iyi gidiyor şimdilik. Ama combat sistemini beğenmedim.

Oyunu bozmadan yardımcı olacak mod tavsiyeniz var mı? Bu sefer biraz daha şans verdim. Düşündüğüm kadar kötü değil iyi gidiyor şimdilik. Ama combat sistemini beğenmedim.
Mod listem var ama güncellenmesi gerekiyor. Beğendiğiniz modları not alın, konunun altında sorun bana. Sorun çıkarıp çıkarmadığını söyleyeyim.

Gayet yeterli bir süre, 2026'ya kadar 4 yıl geliştirilmiş olacak. Söylenene göre oyun 2020 yılında geliştirilmeye başlandı deniliyor. Eğer 2020'yi sayarsak, 2026'ya kadar 6 yıl ediyor.

Oyun baya kaliteli ve umarım güzel grafiklen gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…