Defalarca denedim, 1 ay dayanmıyor o macun, 6900XT gibi bir kartta Kryonaut imkansız dayanamaz, yanlışlık var o işte.
Hayır hocam yanlışlık yok. Taş gibi çalışıyor kart şu an kuzenimde. Macunu ben kendim yenileyip 1 yıl kullandım. 1 yıldır da o kullanıyor. Düzenli olarak yayın açıp PUBG, Valorant ve diğer oyunlarını oynuyor. Termal bir sorun yaşamadı. Piyasada sahte Thermal Grizzly Kryonaut mevcut. İçinden çıkan kod ile web sitesinde sahte olup olmadığını kontrol edin. Kartın pedlerini de tekrardan düzgün yerleştirmeyince ısınma problemleri yaşanması kaçınılmaz oluyor.

Hayır hocam yanlışlık yok. Taş gibi çalışıyor kart şu an kuzenimde. Macunu ben kendim yenileyip 1 yıl kullandım. 1 yıldır da o kullanıyor. Düzenli olarak yayın açıp PUBG, Valorant ve diğer oyunlarını oynuyor. Termal bir sorun yaşamadı. Piyasada sahte Thermal Grizzly Kryonaut mevcut. İçinden çıkan kod ile web sitesinde sahte olup olmadığını kontrol edin. Kartın pedlerini de tekrardan düzgün yerleştirmeyince ısınma problemleri yaşanması kaçınılmaz oluyor.
Buradan alırsam sanırım çakma çıkmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:

Sahte olması imkansız ilk çıktığında mining kartlarında kullandık, siz o karta FurMark yapın, hotspot 120 falan çıkar.

Ben eski ekran kartıma (RTX 2060 Super) macun yerine termal pad kullanarak sıcaklığımı maksimum yükte 65 üzerine çıkartmayacak bir pad kullanarak gönül rahatlığıyla kullandım. Macun zamanla sakız kıvamına döndüğü için termal padlerde bu pek mümkün olmuyor.
Aynı şekilde işlemcim içinde bu padi kullanıyorum ve maksimum yükte 75 derece üzerine çıkmıyor, en ağır bencmark testlerinde bile.
https://tr.aliexpress.com/item/1005005079093393.html

Almak isterswniz kullandığım ürün buydu. Mevcut kartımın garantisi bittiğinde yine macun yerine bu padlerden kullanacağım. 3-4 kutu yedek almıştım çeyizlik üründür.

Sahte olması imkansız ilk çıktığında mining kartlarında kullandık, siz o karta FurMark yapın, hotspot 120 falan çıkar.
Defalarca yapıldı. Hiçbir problem yok. Hatta yakın tarihte tekrar macun yenilemeyi düşünüyorum. Amazon'da şu an 1 gr 330 TL'ye satılıyor.

Defalarca yapıldı. Hiçbir problem yok. Hatta yakın tarihte tekrar macun yenilemeyi düşünüyorum. Amazon'da şu an 1gr 330 TL'ye satılıyor.

Bilmiyorum, o macun sadece bende değil global olarak kullananlarda da pumpout yapıyor, uzun dayandığını söyleyen ilk kişi olabilirsiniz.

Kartım RTX3060 12GB bu arada 170W TDP.
Kartınızın yük altında sıcaklık değerleri normal. Kasa içi havalandırması ve sıcak havalarda olmamız bu sıcaklığı görmenizi sağlıyor. Uygun fan curve ile sıcaklığı biraz daha düşürebilirsiniz. Boştaki sıcaklık değerleriniz fazlaysa yenilemekte fayda var.

Merhaba,

Seneye ekran kartımın bakımlarını yapacağım, yük altında 76-77 civarına giriyor. O yüzden macun arayışındayım. Bu macun iyi midir?
Aslinda 76-77C gayet iyi degerler. MSI Afterburner'den Power Limit'i %80 - %85 - %90 - %95 - %100 olarak deneyip performansa olan etkisi ile harcanan gucteki azalma ve isiya etkisini inceleyebilirsin. Cogu kartta %90'a cekildiginde %2-3 performans kaybiyla 6-7 derece kadar sicaklik dususu olabiliyor. Karti sokup takmaktan iyi bence.