Thermal pad vs thermal putty

Mesh

Uzman
Daha önce farklı bir sebepten dolayı laptopu tamire vermiştim CPU ve GPU dışında ne varsa üstünü tertemiz yapmışlardı bende bu ürünü aldım fakat çok sertleşti ve VRAM'lar 90 dereceyi buluyor.
putty olarak bunu almayı düşünüyorum.
Pad olarak da bunun 0.5mm'liğini alıp deneme yapacağım ona göre bir tane daha aynısını veya 1Mm'lik alacağım.

Putty hakkında fazla yorum bulamadım yani performansı nasıl bilmiyorum ve daha sonra temizlenmesi de çok zor ama uygulaması boyut sıkıntısı olmadığı için daha kolay o sebeple arada kaldım.
Fiyat olarak aşağı yukarı aynı olacak sizce hangisini almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinlikle termal putty tavsiye etmem. Çünkü, hem uzun vadede performansı çok kötü. Hemde senin yaşadığın gibi çok afedersin setleşmiş dışkı gibi kalıyor. O nedenle iyi bir pad almak iyidir.

VRAM'ler için 90 derece çok değil.

VRAM'ler için 90 derece çok değil.
Şu anda sürülü olan ürünü ilk sürdüğümde 75 civarlarındaydı ve sürdüğüm diğer yerler de (sanırım VRM) çok ısınıyor klavyeden hissettiğim kadarıyla.

Kesinlikle termal putty tavsiye etmem. Çünkü, hem uzun vadede performansı çok kötü. Hemde senin yaşadığın gibi çok afedersin setleşmiş dışkı gibi kalıyor. O nedenle iyi bir pad almak iyidir.
https://app.hb.biz/9cVHdY0gLfdN sizce bu iyi midir veya bu fiyat bandında farklı bir öneriniz var mı? Yurt dışından almak istemiyorum.

Klavyeden bunu tespit etmeniz çok zor, VRM'lerin 120°'ye kadar yolu var. Kullandığınız Putty gayet güzel, bence kuruntu yapıyorsunuz.

Klavyeden bunu tespit etmeniz cok zor, vrmlerin 120°ye kadar yolu var. Kullandiginiz PuTTY gayet güzel bence kuruntu yapiyosunuz.

VRAM, Putty'i ilk sürdüğümde 75 civarlarındaydı şu an 90-92 oluyor zaten hiç sürülü değilken de bu civarlardaydı hocam.

Bu konuda gayet iyi bir ürün hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…