Thermal Putty nereye sürülür?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 487
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B

487

Uzman
Makaleler
2
Sipariş verdim pazartesi günü ulaşır muhtemelen. Nereye sürmem gerekli işaretleyip gönderebilir misiniz? Resmini bırakıyorum buraya.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aklına gelebilecek her yere sürebilirsin çip olan(CPU ve GPU haric)

Teşekkürler. SSD üzerine sürülüyor mu? Ben GPU çevresindeki 4 kare yere termal macun sürmüştüm. PuTTY kurumuştu çünkü, neyse temizledim oraları gelince sürerim.
Ben Putty'i temas edebilecek her yere sürüyorum kendi bilgisayarımda. Hangi Putty'den aldın? Upsiren alabilirsin Aliexpressten 1.5 senedir hala aynı performansı veriyor bende.

İfadeler: 487
Bunu aldım. Bir de bu kadar macun yeterli mi? Yaymam gerek mi yoksa direk boruyu takayım kendi mi yayılsın?Eki Görüntüle 49436
Fazla bile sürmüşsün ama laptoplarda macun kullanmak hiç efektif değil(pump-out). PTM7950 alabilirsin bütçen varsa.

Benim aldığım : 20.28⬠|UPSIREN 16.8w/mk termal macun UX Ultra PRO için VGA GPU IC iÅlemci hızlı soÄutma termal ped deÄiÅtirme ısı engelleme macun| | - AliExpress

PTM : 4.52⬠|Honeywell ptm7950 termal ped macun ptm 7950 faz deÄiÅim GPU CPU soÄutucu 80x80 soÄutma iletken silikon ped ÑеÑмопÑокла| | - AliExpress

31x50x0.2 yeterli olacaktır 271 TL'ye. Vergilerle beraber 346 TL'ye geliyor.

İfadeler: 487
Hocam cooler Force termal PuTTY'den memnun kaldınız mi? Ben de kendi bilgisarım için alacağım.
Memnun kalmadım, geldiğinde çok kuruydu sürerken bile elimde döküldü gitti. Isıya da bir faydası olmadı, gereksiz yani bana göre.

Memnun kalmadım, geldiğinde çok kuruydu sürerken bile elimde döküldü gitti. Isıya da bir faydası olmadı, gereksiz yani bana göre.

Bu PuTTY yerine başka onerebileceginiz bir çözüm var mı çünkü HP Victus laptopumda termal ped kullandım sanirsam temassizlik yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…