Detaylar
Kim cevapladı?deadfellow
Üstün
Aklına gelebilecek her yere sürebilirsin çip olan(CPU ve GPU haric)
Teşekkürler. SSD üzerine sürülüyor mu? Ben GPU çevresindeki 4 kare yere termal macun sürmüştüm. PuTTY kurumuştu çünkü, neyse temizledim oraları gelince sürerim.
deadfellow
Üstün
Ben Putty'i temas edebilecek her yere sürüyorum kendi bilgisayarımda. Hangi Putty'den aldın? Upsiren alabilirsin Aliexpressten 1.5 senedir hala aynı performansı veriyor bende.Teşekkürler. SSD üzerine sürülüyor mu? Ben GPU çevresindeki 4 kare yere termal macun sürmüştüm. PuTTY kurumuştu çünkü, neyse temizledim oraları gelince sürerim.
Bunu aldım. Bir de bu kadar macun yeterli mi? Yaymam gerek mi yoksa direk boruyu takayım kendi mi yayılsın?Ben Putty'i temas edebilecek her yere sürüyorum kendi bilgisayarımda. Hangi Putty'den aldın? Upsiren alabilirsin Aliexpressten 1.5 senedir hala aynı performansı veriyor bende.
deadfellow
Üstün
Fazla bile sürmüşsün ama laptoplarda macun kullanmak hiç efektif değil(pump-out). PTM7950 alabilirsin bütçen varsa.Bunu aldım. Bir de bu kadar macun yeterli mi? Yaymam gerek mi yoksa direk boruyu takayım kendi mi yayılsın?Eki Görüntüle 49436
Benim aldığım : 20.28⬠|UPSIREN 16.8w/mk termal macun UX Ultra PRO için VGA GPU IC iÅlemci hızlı soÄutma termal ped deÄiÅtirme ısı engelleme macun| | - AliExpress
PTM : 4.52⬠|Honeywell ptm7950 termal ped macun ptm 7950 faz deÄiÅim GPU CPU soÄutucu 80x80 soÄutma iletken silikon ped ÑеÑмопÑокла| | - AliExpress
31x50x0.2 yeterli olacaktır 271 TL'ye. Vergilerle beraber 346 TL'ye geliyor.
Bakacağım ama sahtesi çok diyorlar piyasada.Fazla bile sürmüşsün ama laptoplarda macun kullanmak hiç efektif değil(pump-out). PTM7950 alabilirsin bütçen varsa.
Benim aldığım : 20.28⬠|UPSIREN 16.8w/mk termal macun UX Ultra PRO için VGA GPU IC iÅlemci hızlı soÄutma termal ped deÄiÅtirme ısı engelleme macun| | - AliExpress
PTM : 4.52⬠|Honeywell ptm7950 termal ped macun ptm 7950 faz deÄiÅim GPU CPU soÄutucu 80x80 soÄutma iletken silikon ped ÑеÑмопÑокла| | - AliExpress
31x50x0.2 yeterli olacaktır 271 TL'ye. Vergilerle beraber 346 TL'ye geliyor.
Eki Görüntüle 49440
hydnin1
Uzman
Hocam Cooler Force termal PuTTY'den memnun kaldınız mi? Ben de kendi bilgisarım için alacağım.
Memnun kalmadım, geldiğinde çok kuruydu sürerken bile elimde döküldü gitti. Isıya da bir faydası olmadı, gereksiz yani bana göre.Hocam cooler Force termal PuTTY'den memnun kaldınız mi? Ben de kendi bilgisarım için alacağım.
hydnin1
Uzman
Memnun kalmadım, geldiğinde çok kuruydu sürerken bile elimde döküldü gitti. Isıya da bir faydası olmadı, gereksiz yani bana göre.
Bu PuTTY yerine başka onerebileceginiz bir çözüm var mı çünkü HP Victus laptopumda termal ped kullandım sanirsam temassizlik yapıyor
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
Çözüldü Technopat "Hesap kapatılmıştır" sorunu için ne yapabilirim?
- Unlishimaide
-
-