Yani altından kart ile ışık sızıyorsa soğutucu ile de sızar o boşluk temas sorunu yaratıyor olabilir, dediğim gibi ben Contact Frame işine girmeden faz değişimli pad denerdim.

O da pahalı bir çözüm gibi duruyor. Yeni işlemci ve anakart aldığım zaman bunun olmaması için nasıl bir önlem almalıyım?

O da pahalı bir çözüm gibi duruyor. Yeni işlemci ve anakart aldığım zaman bunun olmaması için nasıl bir önlem almalıyım?

Soğutucu vidalarını sırayla dengeli sıkmak lazım, işlemciye uygulayacağı baskı iki elinizi birleştirdiğinizdeki baskı kadar olması yeterli, hafif olacak, sizdeki sorun fazla baskıdan olmuş.

Heilos V2 sipariş ettim ben Temu'dan, 250TL + vergi olması lazım.

Soğutucu vidalarını sırayla dengeli sıkmak lazım, işlemciye uygulayacağı baskı iki elinizi birleştirdiğinizdeki baskı kadar olması yeterli, hafif olacak, sizdeki sorun fazla baskıdan olmuş.

Heilos V2 sipariş ettim ben Temu'dan, 250TL + vergi olması lazım.

Bir dahakine öyle sıkayım en iyisi. 500 TL tek kullanımlık bir macun için yine fazla geliyor bana. O bütçede alacağım macunu yıllarca kullanabiliyorum.

Bir dahakine öyle sıkayım en iyisi. 500 TL tek kullanımlık bir macun için yine fazla geliyor bana. O bütçede alacağım macunu yıllarca kullanabiliyorum.

Hepimiz öyle yapıyoruz, normalde bu pad laptop ve GPU için kullanılıyor, kayda değer bir kalınlığı olduğu için o boşluğu doldurur diye öneride bulundum.

Arkadaşlar daha demin dediğiniz şekilde az sıkarak denedim ve ya PSU ya da anakart ciddi anlamda bozulmuş. Sistemim boot almadı ve vidalarımı tam sıkıp açmayı denediğimde yine boot almadı sistem. Boot almadıdan kastım direkt güç gelmedi.

Sonra PSU şalterimi kapattım ve o prize bağlı olan başka cihazlarım çalışmaya başladılar ve tekrar PSU şalterimi açtığımda PC açıldı.

Bu nasıl bir iş anlamadım ancak büyük bir sorun var anlayacağınız. Anakartım vidalar tam sıkılı hale göre yamuk olduğu için vidaları az sıkınca ayaklar düzgün temas etmedi düşüncem.

İşlemci sök tak yaptığınızda BIOS sıfırlanır bu yüzden ilk açılış uzun sürer.

İşlemci sök tak yaptığınızda BIOS sıfırlanır bu yüzden ilk açılış uzun sürer.

Hocam olay o değil onu zaten biliyorum. PSU şalterimi kapattığımda diğer cihazlarıma güç gitmeye başladı ve PSU'nun şalterini kapat-aç yapmadan önce sisteme hiç güç girmiyordu.