Her ikisine de sahibim. İki türlüde para israfıymış onu öğendim. Sürme işini dondurma çubuğuyla bile yaparsın.
Hocam ben satın aldım her ikisini de ama boşuna almışım gibi hissediyorum bi yandanda termal macunu hem rahat sürücem hem daha rahat silicem sence iptal mi edeyim yoksa bekleyeyim mi gelmesini ?

Benim görüşüm iptal etmen yönünde.
Hocam sipariş verdim 1 tanesini Thermalright olanını.
Geldiği zaman sıvı soğutucumu yeni aldım markası arctıc liquid freezer III 360MM montajını yaptım, Güçlendirme kiti geldiği zaman mecbur sökücem montaj yaptığım vidalarını uyumlu olur mu acaba güçlendirme kiti sıvı soğutucum ile ?

Hocam sipariş verdim 1 tanesini Thermalright olanını.
Geldiği zaman sıvı soğutucumu yeni aldım markası arctıc liquid freezer III 360MM montajını yaptım, Güçlendirme kiti geldiği zaman mecbur sökücem montaj yaptığım vidalarını uyumlu olur mu acaba güçlendirme kiti sıvı soğutucum ile ?
Sıvı soğutucu ile kitin alakası yok. İşlemciyi kapadığınız metal kapağı söküp yerine takacaksınız. Sıvı soğutucu ile alakasız bir işlem.

Sıvı soğutucunun işlemci üstüne oturan blok sökülecek ama onu soruyorsanız 😂

Radyatöre müdahale etmeyeceksiniz pompayı sökeceksiniz.
Sıvı soğutucunun ayak vidalarını ve pompayı sökücem daha sonra işlemci soketini çıkarıp güçlendirici kitinin montajını yapıp her şeyi tamamlayıp PC’yi açıcam bu kadar hocam :D

Sıvı soğutucunun ayak vidalarını ve pompayı sökeceğim daha sonra işlemci soketini çıkarıp güçlendirici kitinin montajını yapıp her şeyi tamamlayıp PC'yi açacağım bu kadar hocam :D

Bakın hocam, anakarta pompayı vidalıyorsunuz ya, dört vidası var. Onları söküp pompayı çıkaracaksınız. Daha sonra Thermalright AM5 braketi takmak için sağında mandallı olan gümüş renkli orijinal CPU kilidi aparatını çıkaracaksınız dört tane vidası var. AM5 bracketin yanında torklu anahtar geliyor. Anahtarla vidaları söküp orijinal kilidi çıkarıp Thermalright AM5 bracketi takıyorsunuz, vidalarını sıkıyorsunuz. Termal macunu sürüp pompayı taktıktan sonra açıp kullanabilirsiniz.

Bakın hocam, anakarta pompayı vidalıyorsunuz ya, dört vidası var. Onları söküp pompayı çıkaracaksınız. Daha sonra Thermalright AM5 braketi takmak için sağında mandallı olan gümüş renkli orijinal CPU kilidi aparatını çıkaracaksınız dört tane vidası var. AM5 bracketin yanında torklu anahtar geliyor. Anahtarla vidaları söküp orijinal kilidi çıkarıp Thermalright AM5 bracketi takıyorsunuz, vidalarını sıkıyorsunuz. Termal macunu sürüp pompayı taktıktan sonra açıp kullanabilirsiniz.
Pompayı sökücem hocam zaten ama demek istediğim CPU kilidi Arctıc sıvı soğutucunun ayağının altında kalıyor yani CPU kilidini açabilmem için ilk olarak pompayı söküp sonra iki tarafındaki siyah ayaklarını sökmem lazım.

Pompayı sökücem hocam zaten ama demek istediğim CPU kilidi Arctıc sıvı soğutucunun ayağının altında kalıyor yani CPU kilidini açabilmem için ilk olarak pompayı söküp sonra iki tarafındaki siyah ayaklarını sökmem lazım.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2025-04-09 at 17.22.45.webp
    WhatsApp Image 2025-04-09 at 17.22.45.webp
    122 KB · Görüntüleme: 73
  • WhatsApp Image 2025-04-09 at 17.22.45.webp
    WhatsApp Image 2025-04-09 at 17.22.45.webp
    122 KB · Görüntüleme: 80