Yurtdışından Noctua ürünlerini getiriyorum. İki tane kasam var, NF-A20,NF-A14 G2 PWM-NF-A12 fanlar kullanıyorum. İkinci kasada NH-U12A kullanıyorum. Ha bunları neden anlatıyorum, aktif olarak hem sıvı soğutma, hem hava soğutma kullanan birisi olduğumu bilmen için. Millette sıvı soğutucu olunca daha iyi gibi bir algı var demişsiniz, algı değil, realite.
Düzgün bir sıvı soğutma, düzgün bir hava soğutmadan daha performanslıdır. Çok beğendiğiniz Noctua boş yere aio işine girmiyor :=)

Thermalright Asaassin King 120 SE tamamen fiyat performans bir ürün. Fakat her şeyi gereğinden fazla yüceltmeye gerek yok...

Bu attığın Noctua 'nın termosifon sistemi sadece proje, seri üretime geçip geçmeyeceği belirsiz.

1757656106027.webp

YouTube karşılaştırma videoları ile dolu. İnternet kullanmak bu kadar zor olmamalı.

Beğenmedim atmışsınız demek ki Google'a erişemiyorsunuz. Buyurun sizin yerinize bir test sonucu paylaşayım.

Eki Görüntüle 184257

Millette sıvı soğutucu olunca daha iyi gibi bir algı var. Kaliteli hava soğutmalar 360mm bazı soğutucular ile neredeyse kafa kafaya bile gidebiliyor. Daha ucuz daha ulaşılabilir bir çözüm. Ayrıca arıza yapma ihtimali sıvı soğutmalara kıyasla çok çok az. Keşke ülkemizde Noctua'nın ürünleri satılsa. Çok kaliteli bir marka.

Attığın ürünle konudaki aynı mı sence? Bu ürün 240mm'lerden iyi diyip başka ürünün testini örnek olsun diye mi atıyorsun?

Ben de ROG Ryujin 360 Extreme'i örnek gösterip hava soğutma almayın diyeyim o zaman. Ne biçim mantık bu?

YouTube karşılaştırma videoları ile dolu. İnternet kullanmak bu kadar zor olmamalı.

Beğenmedim atmışsınız demek ki Google'a erişemiyorsunuz. Buyurun sizin yerinize bir test sonucu paylaşayım.
Her sey Youtube, Wiki, GPT, yabanci teknoloji sitelerinde var zaten; forumu da kullanmayalim o zaman? Dedigin seyin sacma olmasina hitaben begenmedim mesajini. Ergen cocuklar gibi begenme attim diye zirlamana gerek yok, azicik rasyonel dusunursen kendin de fark edersin mesajinin ne kadar sacma oldugunu.

Neye göre kime göre? Kaynak atar mısın?
Kullanıyorum soğutucuyu. 240MM den daha iyi konusundan bahsediyorsanız youtube dan karşılaştırma videoları izleyebilirsiniz. Zaten soğutucu öneren çoğu kişi sıvı soğutucu önerirken min 360mm önerirler çünkü hava soğutucular 240mm soğutuculardan daha iyi ve daha az masraflılar.