Elektronik Thermalright Assassin King 120 SE Soğutucu 920TL

Bu attığın Noctua 'nın termosifon sistemi sadece proje, seri üretime geçip geçmeyeceği belirsiz.

Attığın ürünle konudaki aynı mı sence? Bu ürün 240mm'lerden iyi diyip başka ürünün testini örnek olsun diye mi atıyorsun?

Ben de ROG Ryujin 360 Extreme'i örnek gösterip hava soğutma almayın diyeyim o zaman. Ne biçim mantık bu?

Bu attığın Noctua'nın termosifon sistemi sadece proje, seri üretime geçip geçmeyeceği belirsiz.

Eki Görüntüle 184261

Satışa çıksa bile diğer ürünlerinde olduğu gibi benzer performans veren soğutucuların 5 katı fazlasına satılır, kule tipi soğutucularda olduğu gibi bunu da kimse almaz.

YouTube karşılaştırma videoları ile dolu. İnternet kullanmak bu kadar zor olmamalı.

Beğenmedim atmışsınız demek ki Google'a erişemiyorsunuz. Buyurun sizin yerinize bir test sonucu paylaşayım.
Her sey Youtube, Wiki, GPT, yabanci teknoloji sitelerinde var zaten; forumu da kullanmayalim o zaman? Dedigin seyin sacma olmasina hitaben begenmedim mesajini. Ergen cocuklar gibi begenme attim diye zirlamana gerek yok, azicik rasyonel dusunursen kendin de fark edersin mesajinin ne kadar sacma oldugunu.

Neye göre kime göre? Kaynak atar mısın?
Kullanıyorum soğutucuyu. 240MM den daha iyi konusundan bahsediyorsanız youtube dan karşılaştırma videoları izleyebilirsiniz. Zaten soğutucu öneren çoğu kişi sıvı soğutucu önerirken min 360mm önerirler çünkü hava soğutucular 240mm soğutuculardan daha iyi ve daha az masraflılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…