Montajı düzgün yaptınız mı? Vidaları kontrol ediniz. Tam devirde yine böyle ses yapıyor mu? Sadece açılışta mı yapıyor? Bilgisayarı yüke sokup dinleyin stres testlerinden sıcaklıkları gözlemleyin.

Radyatör bloğundan ya da pompadan gelen bir ses değil. Açılırken fanlardan geliyor olmalı, tek tek durdurarak denemeniz mümkün mü?
İşten dönünce akşam ilk iş bunu deneyeceğim. 👍

Montajı düzgün yaptınız mı? Vidaları kontrol ediniz. Tam devirde yine böyle ses yapıyor mu? Sadece açılışta mı yapıyor? Bilgisayarı yüke sokup dinleyin stres testlerinden sıcaklıkları gözlemleyin.
Akşam söküp tek tek fanlara bakacağım.

@YXEL biraz pompa içinin titreşim sesine benziyor, çok düşük devirde çalışıyorsa ondan dolayı olabilir, biraz da fan yapraklarının sürtme sesine benziyor, dediğiniz gibi fanları durdurup bakmak lazım.

@Heisenberg55 Son durum nedir, bakabildiniz mi? @20424 sesi dinleme şansınız var mı, siz ne düşünüyorsunuz?
@YXEL biraz pompa içinin titreşim sesine benziyor, çok düşük devirde çalışıyorsa ondan dolayı olabilir, biraz da fan yapraklarının sürtme sesine benziyor, dediğiniz gibi fanları durdurup bakmak lazım.
Sese en yakın olan fanın en sağdaki fan olduğunu düşünerek fanı radyatörden ayırdım ve pc ye gücü verdim. Ses yoktu. Sonra bu fanı radyatöre satıcıdan geldiği halinden daha gevşek bir şekilde taktım. Ses gitti. İlginiz için teşekkür ederim