Talha Yiğit
Yetkin
Doğru. Muhtemelen değişim yaparlar garantide.
Eki Görüntüle 118363
Bilgisayarı yeni açtım başlangıç sesi böyle.
Eki Görüntüle 118366
Fanlar Full açık.
Gaming.gen.tr'ye yazdım mailden bakalım.Fanda yalpa, bobin sesi var gibi garantiye göndermek en mantıklısı.
Herkse merhaba,
Bilgisayarı alalı daha 2 ay oldu olmadı. Herkesin iyi dediği model olan Thermalright Peerless Assassin 120 SE bende uçak kaldırıyor. İşlemci kullanımı %50 fanda, %60 civarı falan ses başlıyor ve kulaklık takmama rağmen rahatlıkla duyabiliyorum. Video sesi az geliyor olabilir ama gerçekten fazla. Bir şey mi yanlış? Yoksa bu model söylendiği gibi iyi değil mi?
Ayrıca fanların yerine takılacaklar olabilir. Diğer türlü de denedim. RGB RAM olduğu için böyle kullanıyorum. Seste ve sıcaklıkta bir değişiklik gözlemlemedim.
- Blood
- fan füze i̇şlemci ses sesi thermalright thermalright peerless assassin 120 se
- Forum: Overclock ve Soğutma
Daha önce de konu açmıştım. Hala yollayamadım işlerimden dolayı. Fan sesi giderek tizleşti. Fanı yollamak için boşluk kolluyorum fakat bir yandan da sistem zarar görecek diye endişeliyim. Çözüm yolu bulamıyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Cw sesi arıza olarak kabul görmez normal değişimin kabul edilmemesi. Şans işi biraz.Yarın sökücem kasayı komple psu da ses yapıyor. İnanılır gibi değil ya hepsi de sıfır ürün.
Ürün değişim kabul edilmedi şaka gibi bir durum.
İade doğal hakkınız isteyebilirsiniz.Hayda iade isteyeyim o halde. Böyle çalışan bir şeyi neden kullanayım.