ggbye

Başarılı
Makaleler
1
Yer
Bursa
Merhaba,

R7 9800X3D kullanıyorum. MSI MAG 360 sıvı soğutucum var. Isı değerleri hoşuma gitmedi ve gürültülü çalışıyordu, bu yüzden değiştirmek istedim. Başlıkta bahsettiğim ürünü kullanan var mı? Ürünü sipariş ettim. RGB ve sıvı soğutma kullanmak istemiyorum, bu ürünü uygun gördüm. Montajı kolay olur mu? Sizce doğru ürünü mü tercih ettim? Fikirlerinizi duymak istiyorum.

Kule tipi soğutucular sıvı soğutmadan çok daha az performans gösterirler. Yeni bir soğutucu almak yerine elindeki sıvı soğutmanın fanlarını değiştirebilir ya da makine yağı ile fanları yağlayabilirsin.

Merhaba,

R7 9800X3D kullanıyorum. MSI MAG 360 sıvı soğutucum var. Isı değerleri hoşuma gitmedi ve gürültülü çalışıyordu, bu yüzden değiştirmek istedim. Başlıkta bahsettiğim ürünü kullanan var mı? Ürünü sipariş ettim. RGB ve sıvı soğutma kullanmak istemiyorum, bu ürünü uygun gördüm. Montajı kolay olur mu? Sizce doğru ürünü mü tercih ettim? Fikirlerinizi duymak istiyorum.

Kasa desteğini kontrol ettiniz değil mi?
PS120SE ile denk sayılır.

Kule tipi soğutucular sıvı soğutmadan çok daha az performans gösterirler.

Bu fazla genel bir yargı. Model bazında bakılması çok daha doğru.

Kule tipi soğutucular sıvı soğutmadan çok daha az performans gösterirler. Yeni bir soğutucu almak yerine elindeki sıvı soğutmanın fanlarını değiştirebilir ya da makine yağı ile fanları yağlayabilirsin.

Ürünü spariş ettim. Sıvı soğutma kullanmak istemiyorum. Sadece Valorant oynamak için bana yeterli olacağını düşündüm. Oyunda TDP kullanımı 90-105 arasında değişmekte, sorun olmaz diye tahmin ediyorum.

Kasa desteğini kontrol ettiniz değil mi?
PS120SE ile denk sayılır.

Bu fazla genel bir yargı. Model bazında bakılması çok daha doğru.

Hocam kasam büyük bakmadım. Hiç fikrim yok bu konuda ve kasa kapağı kulanmıyorum. Termal macun uygulamadan bir montajlamayı deneyeceğim. Eğer uyumlu değilse iade edeceğim.

Modeli nedir? Cooler Master'in pek çok ürünü var. (MB TD500 v2, MB311l gibi.)

Hocam ne kutusu var ne etiketi bu bilgi nerede yazar.

@NYTMARE hocam fikirlerinizi alabilir miyim bu konu hakında.

Modeli nedir? Cooler Master'in pek çok ürünü var. (MB TD500 v2, MB311l gibi.)

@LH44 hocam aktif misiniz? Sığmasına sığdırırım ben sence soğutu nasıl?

Son düzenleme:
Hocam ne kutusu var ne etiketi bu bilgi nerede yazar.

@NYTMARE hocam fikirlerinizi alabilir miyim bu konu hakında.

@LH44 hocam aktif misiniz? Sığmasına sığdırırım ben sence soğutu nasıl?

Mevzu ses ise sıvı soğutma daha iyidir ama her marka ses olarak iyi değildir onun için YT'dan bencmark testlerina bakman lazım.