Detaylar
Kim cevapladı?BlackShadow
Yetkin
Ben kullanıyorum, yeterli soğutmayı sağlıyor. 65W modunda tam yükte 70 derece civarı, 105W modunu açarsanız tam yükte 85-87 derecelere kadar çıkar.
demjr
Becerikli
105w nasıl çıkarttınız hocam?Ben kullanıyorum, yeterli soğutmayı sağlıyor. 65W modunda tam yükte 70 derece civarı, 105W modunu açarsanız tam yükte 85-87 derecelere kadar çıkar.
Hocam sormayın öyle bir anlatıyor ki sanki dünyanın en kötü seçimini yaptım kule tipi alarak.@demjr, Bilgisayarcı.
Tepe model bir kule tipi soğutucu Phantom Spirit. Dünya üzerinde Phantom Spirit gibi bir kule tipine kötü diyecek tek bilgisayarcıyı bulmuşsunuz.
Kötü falan değil. 10/10 bir ürün.
Bir daha önünden geçmeyin sözde "Bilgisayarcı" arkadaşın. Çok iyi bir seçim yapmışsınız. Her yönden kaliteli ve üst düzey bir model. Hayırlı olsun.Hocam sormayın öyle bir anlatıyor ki sanki dünyanın en kötü seçimini yaptım kule tipi alarak.
BlackShadow
Yetkin
BIOS'ta TDP to 105W ayarı var, onu Enabled yaparsanız otomatik ayarlayacaktır. Ancak oyun oynuyorsanız gerek yok, render gibi ağır işlerde %15 kadar performans farkı sağlıyor sadece.
Bu soğutucuyla 150W 5600 soğuttum ben nasıl kötü oluyormuş?
ErdemK
Yetkin
PBO'yu aktifleştirdiğin de zaten açmış oluyorsun. Bende 9700X kullanıyorum Phantom spirit fazlasıyla yeterli ve iyi bir soğutma.
Aynı işlemcide Phantom Spirit CS2 full ayarlarda 60 derece üstüne çıkmıyor işlemci. CS2 gerçekçi bir karşılaştırma değil ama 60 derece yani sonuçta...Bilgisayarımı montaj için bilgisayarcıya götürdüm. Bilgisayarcı abi kule tipi soğutucunun kötü olduğunu söyledi. Sizce sıvı soğutma alınır mı? İşlemcim Ryzen 7 9700X.
Aklımda sıvı soğutma olarak DeepCool LT720 var.