demjr

Becerikli
Bilgisayarımı montaj için bilgisayarcıya götürdüm. Bilgisayarcı abi kule tipi soğutucunun kötü olduğunu söyledi. Sizce sıvı soğutma alınır mı? İşlemcim Ryzen 7 9700X.

Aklımda sıvı soğutma olarak DeepCool LT720 var.

Ben kullanıyorum, yeterli soğutmayı sağlıyor. 65W modunda tam yükte 70 derece civarı, 105W modunu açarsanız tam yükte 85-87 derecelere kadar çıkar.

Ben kullanıyorum, yeterli soğutmayı sağlıyor. 65W modunda tam yükte 70 derece civarı, 105W modunu açarsanız tam yükte 85-87 derecelere kadar çıkar.
105w nasıl çıkarttınız hocam?

@demjr, Bilgisayarcı. 🤣

Tepe model bir kule tipi soğutucu Phantom Spirit. Dünya üzerinde Phantom Spirit gibi bir kule tipine kötü diyecek tek bilgisayarcıyı bulmuşsunuz.

Kötü falan değil. 10/10 bir ürün.
Hocam sormayın öyle bir anlatıyor ki sanki dünyanın en kötü seçimini yaptım kule tipi alarak.

Hocam sormayın öyle bir anlatıyor ki sanki dünyanın en kötü seçimini yaptım kule tipi alarak.
Bir daha önünden geçmeyin sözde "Bilgisayarcı" arkadaşın. Çok iyi bir seçim yapmışsınız. Her yönden kaliteli ve üst düzey bir model. Hayırlı olsun.

Bilgisayarımı montaj için bilgisayarcıya götürdüm. Bilgisayarcı abi kule tipi soğutucunun kötü olduğunu söyledi. Sizce sıvı soğutma alınır mı? İşlemcim Ryzen 7 9700X.

Aklımda sıvı soğutma olarak DeepCool LT720 var.
Aynı işlemcide Phantom Spirit CS2 full ayarlarda 60 derece üstüne çıkmıyor işlemci. CS2 gerçekçi bir karşılaştırma değil ama 60 derece yani sonuçta...