Bende eskiden mag 100r vardı onda kullanıyordum bu soğutucuyu . M modeli ile kıyaslayın boyutları oradan sonuca varırsınız.

Önceki sistemimde aynı kasada 120 SE'yi kullanmıştım, sığıyor. Anakartım mATX olduğu için sadece orta fanı takıp tek fanla kullanabilmiştim, yani ön ve arka tarafa ekstra fan takamadım ama soğutması iyiydi. RAM'lere çarpıp çarpmaması RAM'in yüksek profilli olup olmamasıyla, slot sayısı ve anakartın genişliğiyle ilgili.

Önceki sistemimde aynı kasada 120 SE'yi kullanmıştım, sığıyor. Anakartım mATX olduğu için sadece orta fanı takıp tek fanla kullanabilmiştim, yani ön ve arka tarafa ekstra fan takamadım ama soğutması iyiydi. RAM'lere çarpıp çarpmaması RAM'in yüksek profilli olup olmamasıyla, slot sayısı ve anakartın genişliğiyle ilgili.
Ramin yükseliğide dahil.

G.Skill Ripjaws vardı. Galiba standarttan biraz daha yüksek. Şu an yeni kasada da Patriot Viper Venom var, yine soğutucunun fanı temas yüzünden RAM'lerin olduğu tarafa takılamıyor.

RAM'ler kaç mm kasa kaç mm destekliyor? 50mmlik bir RAM'i 160mm destekleyen bir kasaya takmaya çalışırsan tabii ki olmaz.

RAM'ler kaç mm kasa kaç mm destekliyor? 50mmlik bir RAM'i 160mm destekleyen bir kasaya takmaya çalışırsan tabii ki olmaz.
3000D kasa ve B650 Eagle anakart kullanıyorum. Patriot belleklerin olduğu taraftaki kuleye fanı takmaya çalıştığımda alt kısmı RAM'in tepesine denk geldiği için fan yüksekte kalıyor. Ondan ilk fanı ortaya, ikinci fanı egzoz fana yakın kulenin arka tarafına taktım.