LCD ekran için alıyorsanız alınır, ekran şart değilse bu bütçelerde daha iyi soğutucular var.

LCD ekran istiyorum PBO'lu Ryzen 5 5500 işlemci kullanıyorum şu an fakat 5700X geçeceğim yeterli olacağıni düşünüyorum. Bu fiyatlarda baska LCD'li yok sanırım.

Ekran şart mı olmalı yani o işlemci için sıvı soğutucu fazla kaçmış sanki ve sıvı soğutucu düşük butcelerde pompa sesi çıkartıyor diye biliyorum kaliteli bir kule tipi sıvı soğutucudan daha iyi tabii yine senin kararın hoş görünmesini istiyorsan alabilirsin ben 7600X i Thermalright Phantom spirit 120 SE ile kullanıyorum Thermalright ında sıcaklığı gösteren kule tipi soğutucuları var.

Ekran şart mı olmalı yani o işlemci için sıvı soğutucu fazla kaçmış sanki ve sıvı soğutucu düşük butcelerde pompa sesi çıkartıyor diye biliyorum kaliteli bir kule tipi sıvı soğutucudan daha iyi tabii yine senin kararın hoş görünmesini istiyorsan alabilirsin ben 7600X i Thermalright Phantom spirit 120 SE ile kullanıyorum Thermalright ında sıcaklığı gösteren kule tipi soğutucuları var.

Phantom spirit çift bloklu modeli var şu an kullanıyorum (sanırım ayni soğutucu seninkiyle ismini unuttum şu an.)Ve Ryzen 5 5500 de PBO var ve çok ısınıyor ona rağmen Full hızda calistirmiyorum sesinden dolayı. Sıcaklığı göstermesi filan umurumda değil zaten kasamda mini LED'li ekran var onda yazıyor. Benim istediğim görüntü. Pompa sesi sanmıyorum iki fanli bir kule tipinde fazla ses cikaricagini.

Ben aldım pazartesi gelir beklerseniz tekrar buraya yazar sıcaklıkları eksileri artıları yazarım.