dobronx

Becerikli
Arkadaşlar merhaba, geçen gün bir sistem topladım. Elime henüz ulaşmadı, fakat kasa seçiminde çok fazla seçenek olmadığı için aralarında “kötünün iyisi” olarak Thermaltake tercih ettim. Şu anda kargoya verildi. İçindeki PSU Smart BX1 650W’miş. İnternette PSU hakkında “tier list”te E kategorisinde geçtiğini gördüm. Hata mı ettim, bu PSU nasıl, sorun çıkarır mı? Nasıl bir yol izlemeliyim? Şimdiden teşekkürler.

Ekran kartım: RTX 5060 Ti 16 GB
İşlemci: Ryzen 5 7500F

Son düzenleyen: Moderatör:
Üst seri olmaması sorun çıkaracağı anlamına gelmiyor, düşük güç tüketimine sahip sisteminiz, kullamada bir sakınca yok.

Üst seri olmaması sorun çıkaracağı anlamına gelmiyor, düşük güç tüketimine sahip sisteminiz, kullamada bir sakınca yok.

Teşekkür ederim çoğu yerde tavsiye edilmeyince içime kurt düşmüştü sorun yapar mı acaba sisteme diye.

12v kanalından 576W veriyor hocam. Bu sisteme gene yetecektir PSU çok zorlamaz diye düşünüyorum.

Değiştirmeme gerek yok sanırım o halde.

12V kanalından 576W veriyor hocam. Bu sisteme gene yetecektir PSU çok zorlamaz diye düşünüyorum.

İşlemci PBO ile kullanılırsa toplam tüketim en fazla 330W olur.

Teşekkür ederim çoğu yerde tavsiye edilmeyince içime kurt düşmüştü sorun yapar mı acaba sisteme diye.

Yeni alacak olsanız tavsiye etmeyiz satarım değiştiririm derseniz olabilir, yoksa kullanılabilir.