Bütçe
11.000 TL

X99

Üstün
Yer
Asgard
Selam dostlar, Power Supply almam gerekli. Vatan Bilgisayar'da bu ürün indirime girmiş, parasını hak ediyor mu? Tier list bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim. Diğer marka ve önerilere açığım.
Bütçe en fazla 11.000 TL. Sistemde tek eksiğim Power Supply kaldı. Sistem; RX 9070 XT - 7800X3D - 32 GB RAM - X870 Aorus Elite, ilerleyen günlerde işlemciyi yükseltme durumum var. Yazıcı, ekstra ses sistemi, DVI kamera için kaset aktarma kartı takacağım.
Öneriler 1000W ve 1200W fark etmez, almışken bir defa alayım sonra yükseltme işlerine girmeyeyim diye düşünüyorum. sistem Full beyaz. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
Bu fiyattan alınmaz, ustteki 1st Player daha iyi bir seçenek. Daha dün ASUS Rog Strix Aura 1000W, 8500 TL civarıydı ama stok bitmiş.

B tier bir ürün. Şu model ise a tier.

Sistem Full beyaz, renk takıntım yok ta takınca sırıtmasın beyaz önerin var mı, belirtmeyi unutmuşum.

Bu ürün nasıl? @Lorien

Son düzenleme:
Andar hocanın dediği ürün daha mantıklı.

Enermax 1200W da hemfikiriz o zaman, diğer kullanıcıların konulara göz attım yorumların var diğer markalar için, konu açmadan alacaktım da hem bu Thermaltake hakkında bilgi sahibi olayım dedim bir de diğer konular üzerinden biraz zaman geçmiş bu süre içinde PSU larda bir sorun sıkıntı ya da güncel durum söz konusu mu die açtım konuyu. Diğer türlü extra zahmet vermek istemem.🫡

Selam dostlar, Power Supply almam gerekli. Vatan Bilgisayar'da bu ürün indirime girmiş, parasını hak ediyor mu? Tier list bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim. Diğer marka ve önerilere açığım.
Bütçe en fazla 11.000 TL. Sistemde tek eksiğim Power Supply kaldı. Sistem; RX 9070 XT - 7800X3D - 32 GB RAM - X870 Aorus Elite, ilerleyen günlerde işlemciyi yükseltme durumum var. Yazıcı, ekstra ses sistemi, DVI kamera için kaset aktarma kartı takacağım.
Öneriler 1000W ve 1200W fark etmez, almışken bir defa alayım sonra yükseltme işlerine girmeyeyim diye düşünüyorum. sistem Full beyaz. Şimdiden teşekkürler.

GT modelleri sanıldığı kadar kaliteli değil. Üretici bile XinWeiYe adında bilinmedik garip bir üretici. Fanı bile sleeve bearing kullanmışlar. Yani kısılabilecek her yerden kısılmış. Performansı ortalama duruyor onda sıkıntı yok.

1774625546665.webp

SANR SM-Z'den çakmışlar ama o değil. XWY diye bir platform.

@Andar Han hocanın attığını alın. PLatimax gayet güzel bir model.