vurkan

Üstün
Yer
İZMİR
A34 cep telefonunu hepsiburada.com'dan almıştım, Vowifi'de sorun vardı ve bulunduğum yerde şebeke çekmiyordu. Samsung'la iletişime geçmeme rağmen sorunu çözemediler. Servise yönlendirmek istediler, ben de değişimle sorunun çözülebileceğimi düşündüğüm için "değişim" talebiyle iade ettim. Fakat telefonun fiyatı dolar kuru yüzünden %20 artınca jet hızıyla para iadesi yaptılar. Ben de THH başvurdum fakat ben para iadesi yaptıkları için zararın karşılanması amacıyla %20 artmış olan güncel fiyatını yazmıştım. THH esasen değişim istediğim için yenisiyle değiştirilmesine karar vermiş, karar metninde de %20 zamlı fiyatını hepsiburada.com'a ödememe ve telefonun yenisinin gönderilmesine karar vermiş. THH ile görüşme yaptım kararda %20 zamlı fiyat yazsa bile o tarihte ödediğiniz fiyat geçerli olur diyor, deneyimleri olan varsa fikrini almak istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Karar aslında lehime çıkmış, sorun uyuşmazlık bedelinde. THH ile görüştüm (telefonla) oradaki uyuşmazlık bedelinin önemi yok diyor. Yani satın aldığınız tarihte ne ödeme yaptıysanız o geçerli olur diyor, fakat karar metninde net olarak uyuşmazlık bedelini hepsiburada.com a ödenmesinden bahsediyor.

Karar aslında lehime çıkmış, sorun uyuşmazlık bedelinde. THH ile görüştüm (telefonla) oradaki uyuşmazlık bedelinin önemi yok diyor. Yani satın aldığınız tarihte ne ödeme yaptıysanız o geçerli olur diyor, fakat karar metninde net olarak uyuşmazlık bedelini hepsiburada.com a ödenmesinden bahsediyor.
İtiraz edip telefonun faturası, iade edilen bedelin tarihi yazılı şekilde çıktısı ile birlikte "Bu tarihte bu fiyata aldığım cihaz için şu tarihte yine aynı fiyat ödenmesine rağmen cihaza zam geldiği için şu kadar zarardayım." şekilnde açıklama yapabilirsiniz. bunu en başta yapıp sıkıntısız da ayrılabilirdimniz ama geç kalınmış.

İtiraz edip telefonun faturası, iade edilen bedelin tarihi yazılı şekilde çıktısı ile birlikte "Bu tarihte bu fiyata aldığım cihaz için şu tarihte yine aynı fiyat ödenmesine rağmen cihaza zam geldiği için şu kadar zarardayım." şekilnde açıklama yapabilirsiniz. Bunu en başta yapıp sıkıntısız da ayrılabilirdimniz ama geç kalınmış.

Hocam yanında 4 adet "ek" attım, hangi fiyata aldığım, aradaki fiyat farkı, banka promosyonlarını bile belgeledim. Buna rağmen uyuşmazlık bedelini karar metnine "değişime" karar vermelerine rağmen yansıtmaları çok manidar. Direkt ödediğim ücreti karar metnine yazabilirlerdi yani. THH ki telefon konuşmasının bir anlamı yok mu diyorsunuz? THH konuştuğum kişi açıkca "uyuşmazlık bedeli" önemsiz demeye getirdi. Yani satın aldığınız tarihte ne ödediyseniz tekrar onu ödersiniz diyor.

Hocam yanında 4 adet "ek" attım, hangi fiyata aldığım, aradaki fiyat farkı, banka promosyonlarını bile belgeledim. Buna rağmen uyuşmazlık bedelini karar metnine "değişime" karar vermelerine rağmen yansıtmaları çok manidar. Direkt ödediğim ücreti karar metnine yazabilirlerdi yani. THH ki telefon konuşmasının bir anlamı yok mu diyorsunuz? THH konuştuğum kişi açıkca "uyuşmazlık bedeli" önemsiz demeye getirdi. Yani satın aldığınız tarihte ne ödediyseniz tekrar onu ödersiniz diyor.
Siz yine de parayı yatırmadan tam ücretin teyitini alın. "önemsiz" diyip yine de parayı kitledikleri bir olay yaşadım. "Ben tam olarak ne kadar ödeyeceğim?" diyip onna göre toplam tutarı belirli bir makbuz edinin ve ona göre paranızı yatırın.

Siz yine de parayı yatırmadan tam ücretin teyitini alın. "önemsiz" deyip yine de parayı kitledikleri bir olay yaşadım. "Ben tam olarak ne kadar ödeyeceğim?" deyip onna göre toplam tutarı belirli bir makbuz edinin ve ona göre paranızı yatırın.

Onu yapacağım tabii de, fakat ben THH'nın uyuşmazlık bedelini yazmasını manidar buldum yani şu durumda hepsiburada.com "uyuşmazlık bedelini öde, telefonu göndereyim" diyebilir gibi bir durum var. Yani THH'daki yetkili öyle dese bile itiraz etmem gerekli gibi duruyor. tabii mantıklı olan THH'ye itiraz etmek. Bence kararı alanlar ödediğim fiyatı görmezden gelip uyuşmazlık bedelini oraya yazdılarsa itirazı da kabul etmeyeceklerdir. Sonuçta hepsiburada.com da sistemin parçası, devlet zaten sistem yani birbirlerini kollayacaklardır. THH'nin kesin yeni telefon gönderilmesine karar vereceğini bilsem tabii ki ödediğim fiyatı uyuşmazlık bedeline yazardım, fakat o zamanda aradan 8 ay geçmiş dolar %20 artmış bunu düşünüp yine farklı bir fiyat ödememi isterlerdi. Ya da "senin belirttiğin uyuşmazlık bedelini hepsiburada.com ödemiş" deyip yine haksız çıkarırlardı. Bence "zihniyet bozuk"

A34 cep telefonunu hepsiburada.com'dan almıştım, VoWiFi'de sorun vardı ve bulunduğum yerde şebeke çekmiyordu. Samsung'la iletişime geçmeme rağmen sorunu çözemediler. Servise yönlendirmek istediler, ben de değişimle sorunun çözülebileceğimi düşündüğüm için "değişim" talebiyle iade ettim. Fakat telefonun fiyatı dolar kuru yüzünden %20 artınca jet hızıyla para iadesi yaptılar. Ben de THH başvurdum fakat ben para iadesi yaptıkları için zararın karşılanması amacıyla %20 artmış olan güncel fiyatını yazmıştım. THH esasen değişim istediğim için yenisiyle değiştirilmesine karar vermiş, karar metninde de %20 zamlı fiyatını hepsiburada.com'a ödememe ve telefonun yenisinin gönderilmesine karar vermiş. THH ile görüşme yaptım kararda %20 zamlı fiyat yazsa bile o tarihte ödediğiniz fiyat geçerli olur diyor, deneyimleri olan varsa fikrini almak istedim.

Konudan bağımsız karar ne zaman çıktı hocam sizin ne zaman başvurdunuz ve ne kadar sürede karara bağlandı.

Onu yapacağım tabii de, fakat ben THH'nın uyuşmazlık bedelini yazmasını manidar buldum yani şu durumda hepsiburada.com "uyuşmazlık bedelini öde, telefonu göndereyim" diyebilir gibi bir durum var. Yani THH'daki yetkili öyle dese bile itiraz etmem gerekli gibi duruyor. tabii mantıklı olan THH'ye itiraz etmek. Bence kararı alanlar ödediğim fiyatı görmezden gelip uyuşmazlık bedelini oraya yazdılarsa itirazı da kabul etmeyeceklerdir. Sonuçta hepsiburada.com da sistemin parçası, devlet zaten sistem yani birbirlerini kollayacaklardır. THH'nin kesin yeni telefon gönderilmesine karar vereceğini bilsem tabii ki ödediğim fiyatı uyuşmazlık bedeline yazardım, fakat o zamanda aradan 8 ay geçmiş dolar %20 artmış bunu düşünüp yine farklı bir fiyat ödememi isterlerdi. Ya da "senin belirttiğin uyuşmazlık bedelini hepsiburada.com ödemiş" deyip yine haksız çıkarırlardı. Bence "zihniyet bozuk"
Her türlü dalavere olabilir, siz yine de THH ne derse onu yapın.
İşte bu yüzden internet alışverişini hiç sevmiyorum, karşında kim olduğunu bilmiyorsun. Elden mal alsan en azından kapısına dayancak birleri var.