Merhaba, Sportinn'e hakem heyeti ile ilgili dava açtım, 14 Kasım'da gündeme alındı ve hala daha karar yok, önceki başka bir mağazaya açtığım aynı heyet 1 hafta önceden gündeme alır ve karara bağlardı. 8 gün oldu ve hala karara bağlanmadı sebebini bilen var mı?
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 29 Aralık 2023
- Makaleler
- 10
Karara baglanmisti ama sisteme daha islenmemistir ya da dosyaya sira gelmemistir arayip bilgi alabilirsiniz.Merhaba, Sportinn'e hakem heyeti ile ilgili dava açtım, 14 Kasım'da gündeme alındı ve hala daha karar yok, önceki başka bir mağazaya açtığım aynı heyet 1 hafta önceden gündeme alır ve karara bağlardı. 8 gün oldu ve hala karara bağlanmadı sebebini bilen var mı?
2 ay önce. Ankara il tüketici heyeti. İlçe değilBenim karar tam 1 yılda çıktı, siz ne zaman başvurdunuz bilmiyorum.
Aranmıyor hocam numaraları yok.Karara baglanmisti ama sisteme daha islenmemistir ya da dosyaya sira gelmemistir arayip bilgi alabilirsiniz.
Varsa nereden bulabilirim?Karara baglanmisti ama sisteme daha islenmemistir ya da dosyaya sira gelmemistir arayip bilgi alabilirsiniz.
Örnek;Benim karar tam 1 yılda çıktı, siz ne zaman başvurdunuz bilmiyorum.
Dosya Ekleri
Biizim burada çankaya ilçe 6 ayda sonuçlandırdı direk il heyetine başvuruyorum.Benim ilçeydi, ya da ben izmirdeyim belki ondandır. Ama tam 1 yıl sürdü.
- Makaleler
- 10
Google'a basvurdugunuz tuketici hakem heyetinin kaymakamligini yazin cikar hocam.2 ay önce. Ankara il tüketici heyeti. İlçe değil
Aranmıyor hocam numaraları yok.
Varsa nereden bulabilirim?
Örnek;
Çıkmıyor hocam benim başvurduğum il, ilçeler çıkıyor.Google'a basvurdugunuz tuketici hakem heyetinin kaymakamligini yazin cikar hocam.
Ankara ticaret il müdürlüğü mü?
Yeni konular
-
-
-
Life is Strange Remastered Collection PS4 sürümü ₺56,80'ye alınır mı?
- Max Caulfield
-
-
-
-
-
-
-
Sahibinden Param Güvende kullanmaktan çekiniyorum
- bahtsızkarakter