Dostum ben yaşadım mesela ürünüm kaldı gümrükte geçmedi. Üstelik imha edildi yani adamın zararını karşılayacaksan cebinden al getirince sen sat.Belki de yüzlerce kullanıcı bu şekilde alışveriş yaptı. Bu konuda sorun yaşayan görmedim ben bu forumda. Bu kanıya nasıl vardınız? Yoksa bu konuda sorun yaşayan bir örnek var mı?
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 18 Aralık 2023
Gümrük imha etmez yalnız bu nereden çıktıDostum ben yaşadım mesela ürünüm kaldı gümrükte geçmedi. Üstelik imha edildi yani adamın zararını karşılayacaksan cebinden al getirince sen sat.
Son düzenleyen: Moderatör:
Bizzat yaşamadım ancak örneğini yakın bir arkadaşım bisikleti için jant seti alırken yaşadı. Beyan şüphesi ile kargoyu çıkarmadılar. Detaylarını gün içerisinde öğrenebilirim.Belki de yüzlerce kullanıcı bu şekilde alışveriş yaptı. Bu konuda sorun yaşayan görmedim ben bu forumda. Bu kanıya nasıl vardınız? Yoksa bu konuda sorun yaşayan bir örnek var mı?
Bizzat yaşamadım ancak örneğini yakın bir arkadaşım bisikleti için jant seti alırken yaşadı. Beyan şüphesi ile kargoyu çıkarmadılar. Detaylarını gün içerisinde öğrenebilirim.
Forumdaki tüm kişilerin klavye, mouse, IEM ve gamepadleri geçti. Anlaşılan belli ürün gruplarında dikkatli bir tarama yapıyorlar anlayacağım bu olur benim. Bilgilendirme için teşekkür ederim.
Şehsuvar Kementoğlu
Başarılı
Yok yok ben vadesiz 3 taksitle 19 bine çok bilinmeyen bir Türk müzik mağazasından alırım daha iyi. Şunu da sorayım; case de alacağım. Maalesef bu ürün de hiçbir müzik mağazada, internet mağazasında yok. Yine yalnızca yabancı müzik mağazalarında var ve bu ürün de shipping dahil 160 dolara geliyor, 6700 TL. En fazla iki katı para ödemeye razıyım bunun için. Sizce bu durum ne olur? Üç katı falan çıkarsa o acıtır ama bu case'i de almam lazım.
Son düzenleyen: Moderatör:
Yok yok ben vadesiz 3 taksitle 19 bine çok bilinmeyen bir Türk müzik mağazasından alırım daha iyi. Şunu da sorayım; case de alacağım. Maalesef bu ürün de hiçbir müzik mağazada, internet mağazasında yok. Yine yalnızca yabancı müzik mağazalarında var ve bu ürün de shipping dahil 160 dolara geliyor, 6700 TL. En fazla iki katı para ödemeye razıyım bunun için. Sizce bu durum ne olur? Üç katı falan çıkarsa o acıtır ama bu case'i de almam lazım.
Şu durumda 19.000'e o mağazadan almak daha mantıklı gibi tabii mağaza güvenilirse. Çünkü limit aşıldığındaki gümrük süreci çok sancılı oluyor. Ben ciddi ciddi ürününü gümrükten alamayan dahi gördüm açıkçası.
except
Uzman
- Makaleler
- 1
Şu konu yardımcı olacaktır:
Getiremediğim ürün olmadı bu zamana kadar.
Herkese merhabalar, yakın bir zamanda ASUS'tan kasa almıştım. (ASUS PROART PA602) Fakat 1.5 ay sonra ön fanlarından birisi ses yapmaya başlamıştı. Garanti kapsamında olup olmadığını tam olarak bilmediğimden ve Türkiye'de yaşadığımdan ötürü, yenisi ile değişimin gerçekleşmeyeceği kanısına var mıştım. Durum böyle olunca, 200mm fan aramaya başladım. Kasanın ön tarafında iki adet 200mm fan var, ASUS resmi olarak bu fanları satmıyor. Bu fanlar yerine alabileceğim Noctua NF-A20 fanlar vardı. Fakat bu fanlar Türkiye'de satılmıyordu. Ürünün fiyatı 40€ olduğundan dolayı, Türkiye'ye hiçbir...
- except
- getirme ürün
- Forum: Web ve Mağazadan Alışveriş
Utku92
Üstün
- Makaleler
- 1
Yıllar önce VR gözlük için set almıştım AliExpress'den. Sonra gümrüğe takıldı ürün kaldı. Sonra AliExpress ile iletişime geçip ülkeyi kötülemiştim böyle bir durum yaşadım diye. Sonra adamlar tekrar gönderdiler ve farklı bir şekilde geldi evime ulaşmıştı.
Şehsuvar Kementoğlu
Başarılı
Benim şimdi aklıma geldi Almanya'da kuzenim var çalışıyor. Aralık'ta ülkeye gelecek tekrar, Thomann zaten Almanya mağazası. O bir bakacak detaylarına neye geliyor uçak bagaj durumları genel kurallar politikalar artısı eksisi o kendisi alıp gelirken uçakla getirecek eğer uçakta hard case ve elektronik cihaz kargo sıkıntıları yoksa.