Özellikle TikTok. TikTok hiç çıkmasaydı belki dünya daha iyi bir halde olabilirdi.
Sorun TikTok değildi bence hiçbir zaman, insanların ne kadar kolay içerik üretebileceğini fark edince... Garip düşünceleri paylaşmak 'moda' oldu.
Ama hep kötü yanla bakmamak lazım, iyi yanları da olmadı değil. En azından daha az zeki insanların toplaştığı yerler oldu.

Sorun TikTok değildi bence hiçbir zaman, insanların ne kadar kolay içerik üretebileceğini fark edince... Garip düşünceleri paylaşmak 'moda' oldu.
Ama hep kötü yanla bakmamak lazım, iyi yanları da olmadı değil. En azından daha az zeki insanların toplaştığı yerler oldu.
E tabii. Temelde TikTok iyi bir platform. Video yapmanın kolay olduğu nadir platformlardan. Ama asıl içine eden şey, kitlesi oldu. Fazla kolaycılık, bir noktada kitleyi de kalitesizleştiriyormuş, bu uygulamadan bunu öğrendim.

Twitter'cılar sanalcılar falan hep oradaydı. Resmi sayfalar da paylaşım yapıyordu. Ben de kullanmıyorum ama.
Twitter’cılar yüksek ihtimalle meraktan girmişlerdir oraya. Zaten çoğu resmi hesap, her yeni bir platformda açılıyor. Ama bu durum, Threads’in tutmadığı gerçeğini değiştirmez.