Bende Threads geçtim ve şunu söyleyebilirim ki X'den kat kat iyi. Ancak bazı terör gruplarını seven kitle ele geçirmeye başlamış bile. Haberiniz olsun.

Threads, Türkiye'de açılmış. Daha bu 2-3 gündür haberim oluyor. Uygulamaya bir girdim. Algoritmaya dokunmadım hiç. Ayar vs. yapmadım. Abi müthiş! 0 toksiklik. İnsanlar aşırı üretken. Ortak hobi ile uğraşanlar bir araya geliyor. Bir şeyler yapıyorlar. İnsanlar işlerini sergiliyor. Yani Threads bambaşka bir şeymiş ya!

Şu şekilde sordum:

Eki Görüntüle 264502
Gelen cevapların bir kısmı:

Eki Görüntüle 264501

Eki Görüntüle 264507

Yani FRP ile uğraşan insanları X'te, Instagram'da falan bulamazdım.

Duvarım:
Eki Görüntüle 264504
Eki Görüntüle 264505

Şu şekilde akışların olması, insanları ortak bir alanda buluşturuyor:

Eki Görüntüle 264506

Bir konuda Threads için rezalet, kopya falan deniyordu. Ama Threads'in ortamı bin kat daha iyi. Öyle bi' paylaşmak istedim.
Twitter 2006'da açıldı, ilk Türk hesapların girişi 2008-2009 civarı. Yani 17-18 yıldır Türkiye bu platformda ve bir toplum bir platformda 17-18 yıldır bulunuyorsa hele ki bu toplum Türkler ise kirlenmeye çok açıktır. Fakat Threads 2024 civarı açıldı. Öyle ufak bir hype oldu sonra erişim engeli yedi sonra geri açıldı. Yani Türk toplumu 2 yıldır falan bu ortamda ve biz de 2 yılda platform zehirleyecek bir toplum değiliz, henüz.