C cagata Uzman Katılım 10 Nisan 2025 Mesajlar 883 Çözümler 1 Beğeniler 71 20 Nisan 2025 #1 Ben 1 hafta önceye kadar eski laptopumda Intel işlemci vardı ve kaç watt çektiğini kaç derece olduğunu ThrottleStop'dan takip ediyordum ama yeni laptopum AMD işlemcili ve ThrottleStop desteklenmiyor buna benzer bir yazılım var mıdır?
Ben 1 hafta önceye kadar eski laptopumda Intel işlemci vardı ve kaç watt çektiğini kaç derece olduğunu ThrottleStop'dan takip ediyordum ama yeni laptopum AMD işlemcili ve ThrottleStop desteklenmiyor buna benzer bir yazılım var mıdır?
Sensei Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 3.337 Makaleler 3 Çözümler 17 Beğeniler 4.676 20 Nisan 2025 #2 HWiNFO. Çalıştırırken "only-sensors" işaretle.
KS KS C cagata Uzman Katılım 10 Nisan 2025 Mesajlar 883 Çözümler 1 Beğeniler 71 20 Nisan 2025 #3 Sensei dedi: HWiNFO. Çalıştırırken "only-sensors" işaretle. Genişletmek için tıkla... o sıcaklıkları yükseltiyor program boştayken bile hep yüksekk wattlar çekiyor
Sensei dedi: HWiNFO. Çalıştırırken "only-sensors" işaretle. Genişletmek için tıkla... o sıcaklıkları yükseltiyor program boştayken bile hep yüksekk wattlar çekiyor