Direksiyon arayışındayım, Logitech G29 alacaktım. 2. el piyasasına baktım, çok fazla var. Sonra biraz araştırdım, herkes G29'u kötülemiş; çok sesli ve FFB'si güçsüz olarak. Sonra bu Thrustmaster'ı buldum, Türkiye'de çok inceleyen yok ama bilmiyorum, sizce hangisi alınmalı, hangisinin FFB'si daha yüksek, hangisi ile daha iyi drift atılır? Son olarak, Logitech G29 2. el de neden bu kadar fazla var, onu da yazabilirseniz.
Detaylar
Kim cevapladı?Ethem Efe
Üstün
Direksiyon arayışındayım, Logitech G29 alacaktım. 2. el piyasasına baktım, çok fazla var. Sonra biraz araştırdım, herkes G29'u kötülemiş; çok sesli ve FFB'si güçsüz olarak. Sonra bu Thrustmaster'ı buldum, Türkiye'de çok inceleyen yok ama bilmiyorum, sizce hangisi alınmalı, hangisinin FFB'si daha yüksek, hangisi ile daha iyi drift atılır? Son olarak, Logitech G29 2. el de neden bu kadar fazla var, onu da yazabilirseniz.
İkisi de alınmaz. PXN V10 Pro bakın.
Son düzenleyen: Moderatör:
Olabilir onu da düşünmüyorum değil. Bir merak ettiğim şey daha var; neden PXN bu kadar çok öneriliyor acaba?
Ethem Efe
Üstün
Olabilir onu da düşünmüyorum değil bir merak ettiğim şey daha var neden pxn bu kadar çok öneriliyor acaba.
Direct Drive, dişli sistem kullanmıyor. Çok çok daha yeni ve kaliteli.
Uçağa yetişmem lazım, @AdvocateD daha detaylı bilgi verecektir.
Olabilir onu da düşünmüyorum değil. Bir merak ettiğim şey daha var; neden PXN bu kadar çok öneriliyor acaba?
Rehber: Neden Direct Drive direksiyon alınmalı? Dişli, Kayışlı ve Direct Drive direksiyonlar
Uzun yıllar boyunca Logitech G29 gibi dişli, Thrustmaster T300 gibi kayışlı direksiyonlar standart sayılıyordu. Bunun sebebi ise Direct Drive direksiyonlar pahalıydı ve dişli/kayışlı modellere kıyasla erişimi zordu. Giriş seviyesi Direct Drive direksiyon setleri bile eski nesil direksiyonları...
AdvocateD
Becerikli
Hocam 20k altına Direct Drive sattıkları için öneriyorum. Logitech öyle bir model yapsın onu önerelim yani burada PXN'in Uber kaliteli olduğundan değil F/P setleri olduğundan ben ve kullanan arkadaşalar öneriyor. VD serileri özellikle fiyatına göre oldukça kaliteli. V10 Pro ve Ultra'da G29 gibi ilkel kalmış bir sete göre donanım olarak daha iyi olduğu için tercih edilmeli.
Hocam 20k altına Direct Drive sattıkları için öneriyorum. Logitech öyle bir model yapsın onu önerelim yani burada Pxn'in Uber kaliteli olduğundan değil F/P setleri olduğundan ben ve kullanan arkadaşalar öneriyor. VD serileri özellikle fiyatına göre oldukça kaliteli. V10 Pro ve Ultra'da G29 gibi ilkel kalmış bir sete göre donanım olarak daha iyi olduğu için tercih edilmeli.
Hocam Pro mu tercih edilmeli Ultra mı? Bana Pro'nun pedalları daha iyi geldi. Bir de bunların driverı var mı?
AdvocateD
Becerikli
Pro'nun pedalları size debriyaj var diye iyi gelmiştir aslında Ultra'nınki iyiHocam Pro mu tercih edilmeli Ultra mı? Bana Pro'nun pedalları daha iyi geldi. Bir de bunların driverı var mı?
Driver neymiş hocam direkt yazılımı var
Pro'nun pedalları size debriyaj var diye iyi gelmiştir aslında Ultra'nınki iyiPro'nun komple plastik pedalları. Ayrıca fren pedalı yumuşak. Ultranın pedalları VD serisi ile aynı ve moza R3-R5 ile aynı ayarda. Ultranın pedallara debriyaj ekleniyor. Mayıs ayında stoklarda olur.
Driver neymiş hocam direkt yazılımı varpxn simracing. Moza Pithouse'a benzer bir yazılım. Neredeyse her oyun sorunsuz çalışıyor.
O zaman Ultra almayı düşünüyorum, yardımın için teşekkür ederim.
Yeni konular
-
-
-
-
30.000 TL bütçe ile ders ve günlük kullanım için tablet önerisi
- White Dragon
-
-
-
-