shifftter

Çalışkan
Direksiyon arayışındayım, Logitech G29 alacaktım. 2. el piyasasına baktım, çok fazla var. Sonra biraz araştırdım, herkes G29'u kötülemiş; çok sesli ve FFB'si güçsüz olarak. Sonra bu Thrustmaster'ı buldum, Türkiye'de çok inceleyen yok ama bilmiyorum, sizce hangisi alınmalı, hangisinin FFB'si daha yüksek, hangisi ile daha iyi drift atılır? Son olarak, Logitech G29 2. el de neden bu kadar fazla var, onu da yazabilirseniz.

Direksiyon arayışındayım, Logitech G29 alacaktım. 2. el piyasasına baktım, çok fazla var. Sonra biraz araştırdım, herkes G29'u kötülemiş; çok sesli ve FFB'si güçsüz olarak. Sonra bu Thrustmaster'ı buldum, Türkiye'de çok inceleyen yok ama bilmiyorum, sizce hangisi alınmalı, hangisinin FFB'si daha yüksek, hangisi ile daha iyi drift atılır? Son olarak, Logitech G29 2. el de neden bu kadar fazla var, onu da yazabilirseniz.

İkisi de alınmaz. PXN V10 Pro bakın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Olabilir onu da düşünmüyorum değil. Bir merak ettiğim şey daha var; neden PXN bu kadar çok öneriliyor acaba?

Olabilir onu da düşünmüyorum değil. Bir merak ettiğim şey daha var; neden PXN bu kadar çok öneriliyor acaba?

Hocam 20k altına Direct Drive sattıkları için öneriyorum. Logitech öyle bir model yapsın onu önerelim yani burada PXN'in Uber kaliteli olduğundan değil F/P setleri olduğundan ben ve kullanan arkadaşalar öneriyor. VD serileri özellikle fiyatına göre oldukça kaliteli. V10 Pro ve Ultra'da G29 gibi ilkel kalmış bir sete göre donanım olarak daha iyi olduğu için tercih edilmeli.

Hocam 20k altına Direct Drive sattıkları için öneriyorum. Logitech öyle bir model yapsın onu önerelim yani burada Pxn'in Uber kaliteli olduğundan değil F/P setleri olduğundan ben ve kullanan arkadaşalar öneriyor. VD serileri özellikle fiyatına göre oldukça kaliteli. V10 Pro ve Ultra'da G29 gibi ilkel kalmış bir sete göre donanım olarak daha iyi olduğu için tercih edilmeli.

Hocam Pro mu tercih edilmeli Ultra mı? Bana Pro'nun pedalları daha iyi geldi. Bir de bunların driverı var mı?

Hocam Pro mu tercih edilmeli Ultra mı? Bana Pro'nun pedalları daha iyi geldi. Bir de bunların driverı var mı?
Pro'nun pedalları size debriyaj var diye iyi gelmiştir aslında Ultra'nınki iyi :D Pro'nun komple plastik pedalları. Ayrıca fren pedalı yumuşak. Ultranın pedalları VD serisi ile aynı ve Moza R3-R5 ile aynı ayarda. Ultranın pedallara debriyaj ekleniyor. Mayıs ayında stoklarda olur.

Driver neymiş hocam direkt yazılımı var :D PXN SimRacing. Moza Pithouse'a benzer bir yazılım. Neredeyse her oyun sorunsuz çalışıyor.

Pro'nun pedalları size debriyaj var diye iyi gelmiştir aslında Ultra'nınki iyi :D Pro'nun komple plastik pedalları. Ayrıca fren pedalı yumuşak. Ultranın pedalları VD serisi ile aynı ve moza R3-R5 ile aynı ayarda. Ultranın pedallara debriyaj ekleniyor. Mayıs ayında stoklarda olur.

Driver neymiş hocam direkt yazılımı var :D pxn simracing. Moza Pithouse'a benzer bir yazılım. Neredeyse her oyun sorunsuz çalışıyor.

O zaman Ultra almayı düşünüyorum, yardımın için teşekkür ederim.