Titreşimli koltuk değil de gerçekten sim racing için bir setup kuruyorsanız ayrı bir dev ekran TV veya monitör, beraberinde de güzel de bir direksiyon standı almanız iyi olabilir. Titreşimli koltuk vesaire artık çok ileri seviyeileride de bir koltuk böyle titreşimli falan çekebilir miyiz?![]()
Detaylar
Kim cevapladı?fortunee
Üstün
Titreşimli koltuk değil de gerçekten SIM racing için bir setup kuruyorsanız ayrı bir dev ekran TV veya monitör, beraberinde de güzel de bir direksiyon standı almanız iyi olabilir. Titreşimli koltuk vesaire artık çok ileri seviyeAma bu iş gerçek araba parçalarıyla evin köşesine gerçek bir araç kokpiti kurmaya kadar gider
![]()
Dediğiniz gibi hocam, belki çok ilerletebilirim bu işi ya da hevesimi alıp bırakabilirim. Şu an fazla hevesliyim bu direksiyon olayına. Maaşta tekrar bakacağım, attığım şekilde dediğim gibi 33-34 buluyor. Bir de siz PXN V10 Pro ve Ultra modelini önerdiniz, ona da baktım ben. Onu da sarı sitede 2. el uyguna satanlar var, onu alıp shifter zaten net Thrustmaster'ın attığım olacak. O şekilde de yapabilirim, daha ucuza gelir.
İşi ucuza kapatmak istiyorsanız PXN mantıklı hocam. Size kalmış, her türlü direct drive bir set almaya bakın da. Ama aşağıda görsellerini bıraktığım shifter ve pedalları görürseniz almayınDediğiniz gibi hocam, belki çok ilerletebilirim bu işi ya da hevesimi alıp bırakabilirim. Şu an fazla hevesliyim bu direksiyon olayına. Maaşta tekrar bakacağım, attığım şekilde dediğim gibi 33-34 buluyor. Bir de siz PXN V10 Pro ve Ultra modelini önerdiniz, ona da baktım ben. Onu da sarı sitede 2. el uyguna satanlar var, onu alıp shifter zaten net Thrustmaster'ın attığım olacak. O şekilde de yapabilirim, daha ucuza gelir.
fortunee
Üstün
İşi ucuza kapatmak istiyorsanız PXN mantıklı hocam. Size kalmış, her türlü Direct Drive bir set almaya bakın da. Ama aşağıda görsellerini bıraktığım shifter ve pedalları görürseniz almayınPXN'in en kötü ürünleri.
Eki Görüntüle 283269Eki Görüntüle 283270
PXN V10 Ultra ve Pro farkı ne kadar acaba?
Pedallar zaten içinde diye biliyorum PXN Ultra ve Pro da ama shifter şart işte onu da thrutmaster TH8s alacağım. Bilmiyorum çok araştırmadım açıkçası shifterıda bir bakayım ona da.
Farkları bu şekilde hocam, pedalların materyali değişiyor. Bence almışken Ultra alın, daha uzun ömürlü olur gibi geldi.PXN V10 Ultra ve Pro farkı ne kadar acaba?
Pedallar zaten içinde diye biliyorum PXN Ultra ve Pro da ama shifter şart işte onu da thrutmaster TH8s alacağım. Bilmiyorum çok araştırmadım açıkçası shifterıda bir bakayım ona da.
Teknolojisi aynı aslında, sensör olarak ikisi de hall sensör kullanıyorlar ama saatlerce tekmeleyeceğiniz pedalların metal olması daha mantıklı bence.
fortunee
Üstün
Evet hocam, baktım şimdi, metal olması gerçekçilik anlamında da daha iyi olacağını düşünüyorum. ABS çok iyi olmaz gibi. Ultra alıp ayrı debriyajını da almam gerekecek ama, Sıfırı 17.500 TL diyor.Farkları bu şekilde hocam, pedalların materyali değişiyor. Bence almışken Ultra alın, daha uzun ömürlü olur gibi geldi.
Teknolojisi aynı aslında, sensör olarak ikisi de hall sensör kullanıyorlar ama saatlerce tekmeleyeceğiniz pedalların metal olması daha mantıklı bence.
Eki Görüntüle 283273
Debriyajı da bu mu oluyor, doğru mu bakıyorum?
Evet doğru, PD HM pedalları Ultranın.
fortunee
Üstün
Bu pedalları niye böyle uzun yapmışlar ki, benim de T300'ün pedalları kısa olması hoşuma gitmişti. Bilmiyorum belki böyle daha iyidir tabi de.
Sportif pedallar hocam bunlar. Ama açısı ve birbirlerinden uzaklıkları ayarlanıyor olması lazım, daha kişiselleştirilebilir yani.Bu pedalları niye böyle uzun yapmışlar ki, benim de T300'ün pedalları kısa olması hoşuma gitmişti. Bilmiyorum belki böyle daha iyidir tabi de.
Yeni konular
-
-
-
DenizBank personel rezilliği ve sahtekarlık
- Caner Uncu
-
-
-
-
-
TP-Link BE220 V1 için gönderilen BE230 V2 beta Firmware yüklenir mi?
- islamiöğretiler