Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Thunderbolt 5 girişine sahip en ucuz laptop nedir?
Epey gibi karşılaştırma sitelerinde çok fazla bilgi karmaşası var, doğru bir bilgi bulamadım. En ucuz, kasası kötü olmayan, TB5 destekli laptop hangisidir? Şimdiden teşekkürler.
Bütçeniz sınırlıysa ilk bakmanız gereken kriter Thunderbolt 5 olmamalı, şu an çok az modelde mevcut bu teknoloji. Cihaza gelirsek %45 NTSC ve FHD+ panele sahip olması dışında iyi bir model, kendisini gösteriyor zaten. Performans ve soğutma açıdan fiyatına göre güzel; Wi-Fi 7, dP 2.1, PD 3.1 gibi pek çok avantajı var TB5 ile birlikte. Maksimum bütçeniz nedir?
Biraz daha yaygınlaşmasını beklemeye karar verdim evde eGPU kullanıp dışarıda normal halde kullanmayı planlıyordum.
Örnek olarak Ultra 9 275hx işlemcili RTX 5060 ekran kartlı laptop alarak evde de eGPU 5070 Ti sistemi kurup dışarıda basit işlerimi 5060la hallederken render almadır ürünü çalıştırma gibi işlemleri eGPU ile yapmayı planlamıştım.
70 bin TL civarı bir bütçe ayırmayı planlıyorum yalnızca laptop için.