xalvorath

Yetkin
Yer
İstanbul/Eyüp
Çok uzun süredir bu konuyu açmayı düşünüyorum ama çok ucube olduğu için açamadım, artık umurumda değil.

M*lf City vs oyunların türü nedir? Tam bana göre bir yür yatıyorum ve tık tık yaparak hikaye okuyorum arka da resim var ama bu cinsel içerik beni bayıyor ve ilgimi çekmiyor. İki tane soru ilki bu oyunun normal versiyonları var mı? (seri katil hikayesi vs), var ise bu oyunun türü tam olarak nedir?

..Tam bana göre bir tür, yatıyorum ve tık tık yaparak hikaye okuyorum..
Visual novel, görsel roman. Aşağıdaki tarzdan bahsettiğinizi düşünüyorum.

1719088332068.webp

Konu başlığını görünce bu başlığın profilimde çıkmaması için mesaj yazmamayı düşündüm açıkcası. Başlığı "Tıklayarak hikaye okuduğumuz oyunların teması nedir" şekline getirirsek daha iyi olur.

Son düzenleme:
Visual novel, görsel roman. Aşağıdaki tarzdan bahsettiğinizi düşünüyorum.

Eki Görüntüle 58880

Konu başlığını görünce bu başlığın profilimde çıkmaması için mesaj yazmamayı düşündüm açıkçası. Başlığı "tıklayarak hikaye okuduğumuz oyunların teması nedir" şekline getirirsek daha iyi olur.

Evet tam olarak bu, ne olarak aratıp bunların mümkünse Türkçe ve cinsel içerikli olmayanlarını bulabilirim?

Çok uzun süredir bu konuyu açmayı düşünüyorum ama çok ucube olduğu için açamadım, artık umurumda değil.

M*lf City vs oyunların türü nedir? Tam bana göre bir yür yatıyorum ve tık tık yaparak hikaye okuyorum arka da resim var ama bu cinsel içerik beni bayıyor ve ilgimi çekmiyor. İki tane soru ilki bu oyunun normal versiyonları var mı? (seri katil hikayesi vs), var ise bu oyunun türü tam olarak nedir?

Bu Steam'de ana sayfaya çıkan NSFW oyunlarının %90'ı ucuz bir şekilde yapılmış, pek bir oynanış içermeyen oyunlar.

Bazıları kara para aklamak için yapıldıklarını da söylüyor, zaten görsellerden o tip oyunları anlarsın.

Bu Steam'de ana sayfaya çıkan nsfw oyunlarının %90'ı ucuz bir şekilde yapılmış, pek bir oynanış içermeyen oyunlar.

Bazıları kara para aklamak için yapıldıklarını da söylüyor, zaten görsellerden o tip oyunları anlarsın.

Sorma ya diyorum ücretsiz oyun bakayım Steam rezil rüsva cinsel içerikli oyun çıkarıyor, Epic mobil oyun çıkarıyor. Beleşe bir şey kalmamış cidden.