TikTok hesabı açtım

Nefs İlmi

Üstün
Makaleler
81
Daha önceleri dijital çizime merak salmıştım.
Ama hani mevcut hayatımdaki sorunlar vs. derken pek başlayamadım. (sorunlar hala var ama şu an daha sessiz bir dönemdeyim.)
Dijital çizime daha doğrusu çizime adım attım. Aşağıdaki video bayağı cesaretlendirdi çünkü benim yeteneğim yok:

Bu adamın 100 günlük sıfırdan çizim kursu var. Enerjisi gayet iyiydi ve bakındım. Şimdi normalde asla korsanı tasvip etmem. PC'mi 3 yıl önce satın aldım, ondan beridir asla korsan oyun indirmedim. Hep satın aldım. Alamadıklarımı, paramın yetmediklerini korsan oynamadım. Ama hem sorunlarım hem de döviz sebebiyle kursu korsan indirmek zorunda kaldım. 198 dolar çok yani. Benim şu an aylık giderim 10 TL'yi geçmiyordur (ailevi vs.), bilenler bilir. Kurs bu ama Telegram'dan korsan edinmekten başka bir çarem yoktu. Çünkü YouTube'da hiçbir ücretsiz ve adamakıllı kaynak yok. Türkçe zaten yok. İngilizce olanlar ise ekmeğinin peşinde haklı olarak.

Learn to Draw in 100 Days - Drawing Camp
Kursu indirdim, başlayacağım bugün veya yarın. Eğer uykum gelmezse gece başlarım çünkü gece huzurlu benim için.
Neyse! TikTok hesabı açtım çizim videoları için. Instagram çöplük oldu benim için
Çekiniyordum çünkü saçma sapan ergen videoları gelir diye. Ama kullanıcı adımı canart yapınca önüme sanat videoları getirdi direkt. Tabii ki o ergen videolar da geldi. O ergen videolara 3 saniye zaman vermeden ilgilenmiyorum dedim.
Ve abi sanat videoları ve kedi videoları göstermeye başladı. Ve gösterdiği hesaplar o kadar iyi ki, hani "simple drawing" videoları atıyorlar. Benim için de cesaretlendirici olur diye düşünüyorum. Profilime bakın, takip ettiğim hesaplara bakın, "Draw simple when bored" videoları atan hesaplar var.
Velhasıl kelam, güzel hesaplar buldum. TikTok'un sırrı şu ki, o malum videolara direkt ilgilenmiyorumu yapıştırın, hiç izlemeden.
Ben de öylesine adım atmak için yaptığım çizimleri attım

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…