Herkes kapatılsın diye baskı yapıyor zaten ben desteklemesem bile milyonlarca kişi X'te paylaşım yapıyor. Halihazırda görüyorum ki baskılar işe yaramış ki AKP'li Yayman bile kapatılsın diyor.
Detaylar
Kim cevapladı?Nakahella
Başarılı
Tiktok kapanır Soktik açılır.
Platformu kapatınca platformdaki o garip kişilikler yok olmayacak. Hepsi komşumuz, akrabamız, arkadaşımız, biz. Kendimizi düzeltmenin yollarını aramalıyız, platform kapatmak buna olumlu yönde katkıda bulunmaz.
Mesela sokak hayvanlarını veya kadınları öldüren insanları düzeltebilir miyiz? Tabii ki hayır. O yüzden misal TikTok platformunda Mustafa Kemal Atatürk'ü saçma işlerine alet eden kişileri de düzeltemeyiz bence.
mustaine
Üstün
Yasaklarla bir yere varamazsın. Anca özgürlük kısıtlarsın o kadar. (Birkaç istisna hariç.)Mesela sokak hayvanlarını veya kadınları öldüren insanları düzeltebilir miyiz? Tabii ki hayır. O yüzden misal TikTok platformunda Mustafa Kemal Atatürk'ü saçma işlerine alet eden kişileri de düzeltemeyiz bence.
Keşfetini nasıl şekillendireceğini bilmeyip "kapatılsın zaten" diyenleri asla anlamıyorum. Özgürlüğün elinden gidiyor sen TikTok kitlesi çok kötü diyorsun.
Tiktoka yeni girmişsin, daha ilk günlerin. Karşına çıkacak içerikler arama kısmına
Ki Tiktok'un saçma sapan nedenlerden kapatılmasına ben de karşıyım. Ama veri olarak önüme bunu sunarlarsa da ağzımı açmam.
Yine de ondan önce Weplay adlı pedo yuvasının ülkemizden silinmesini isterim tabii. Burak Güngör'ün videosunu izleyebilirsiniz.
Tiktoka yeni girmişsin, daha ilk günlerin. Karşına çıkacak içerikler arama kısmınayazarak erişebileceğin içerikler. Adam içeride uyuşturucu nasıl yapılır onu anlatıyor be, neyin kafasındasınız siz? Hiç mi yok bunların moderatörü de kontrol etmiyorlar. Yasakçıl zihniyette olarak algılanmak berbat bir durum ama aileleri yüzünden eline telefon verilmiş veletler bile görüyor bunları. Büyük yaşta bir insanın görmesi bile sıkıntılı. İstersen daha da kaynak sağlayabilirim neden kapatılması ile ilgili.
Ki TikTok'un saçma sapan nedenlerden kapatılmasına ben de karşıyım. Ama veri olarak önüme bunu sunarlarsa da ağzımı açmam.
Yine de ondan önce Weplay adlı pedo yuvasının ülkemizden silinmesini isterim tabii. Burak Güngör'ün videosunu izleyebilirsiniz.
Burada elbette TikTok moderasyonunun da suçu var ancak ya telefonu çocuğun eline verip asla çocuğunu denetlemeyen aileler? Çürükleri toplamak yerine neden tarlayı yakalım?
Ayrıca senin dediklerine bakarsak ülkede girilebilecek uygulama kalmaz. YouTube'da adam bong incelemesi yapıyor "tadı şöyle, buharı böyle" diye. Reddit ve Twitter, hatta Facebook. Onlarda da böyle içerikler bulmak oldukça kolay. Hepsi kapatılmalı mı şimdi? Yasaklamanın çözüm olmadığını bir gün anlarsınız umarım.
Burada elbette TikTok moderasyonunun da suçu var ancak ya telefonu çocuğun eline verip asla çocuğunu denetlemeyen aileler? Çürükleri toplamak yerine neden tarlayı yakalım?
Ayrıca senin dediklerine bakarsak ülkede girilebilecek uygulama kalmaz. YouTube'da adam bong incelemesi yapıyor "tadı şöyle, buharı böyle" diye.
Onların suçu ayrı. Burada bahsetmeye gerek yok. Ama videoların hedef zaten 20 yaş kitle.
YouTube'da her video modere ediliyor. Bu tür içerikler çok az ve önüne çıkma ihtimali çok düşük. Gizli sekmeye girerek yeni başlamış birinin önüne düşecek muhtemel ana sayfayı inceleyebilirsin.
Tiktokta ben bu durumu bass videolarımı oraya atmak için hesap açtığımda fark ettim. Anasayfamda bol bol böyle videolar çıkıyor. Baktım hepsinde ortak
Yasaklanması yerine Tiktok yönetimine bir uyarı gönderilebilir önce. Muhtemelen engelleyeceklerdir videoları.
Bunları videolarını tanıtmak için en az 1000 TL harcayan birisinin dediğini unutmayın kesinlikle.
Tiktoka yeni girmişsin, daha ilk günlerin. Karşına çıkacak içerikler arama kısmınayazarak erişebileceğin içerikler. Adam içeride uyuşturucu nasıl yapılır onu anlatıyor be, neyin kafasındasınız siz? Hiç mi yok bunların moderatörü de kontrol etmiyorlar. Yasakçıl zihniyette olarak algılanmak berbat bir durum ama aileleri yüzünden eline telefon verilmiş veletler bile görüyor bunları. Büyük yaşta bir insanın görmesi bile sıkıntılı. İstersen daha da kaynak sağlayabilirim neden kapatılması ile ilgili.
Ki TikTok'un saçma sapan nedenlerden kapatılmasına ben de karşıyım. Ama veri olarak önüme bunu sunarlarsa da ağzımı açmam.
Her sosyal medya platformunda var bunlar onlarda kapatılsın o zaman bu doğru bir mantık değil.
Her sosyal medya platformunda var bunlar onlarda kapatılsın o zaman bu doğru bir mantık değil.
Her sosyal medyada direkt önüne bunlar çıkmıyor, değil mi? Ki bunları çokça kez şikayet de ettim ben. Hala aynı videolar duruyor
Yeni konular
-
Rehber FPS artırma programları ve sistem optimizasyon ayarları gerçekten işe yarar mı?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-