KS KS BORSAKAPLANI Yetkin Katılım 11 Ocak 2024 Mesajlar 216 Beğeniler 263 Yer İzmit 15 Nisan 2024 #11 Burak5416 dedi: Evet o bujiden alman lazım. Genişletmek için tıkla... Bosch vs markalara göre neredeyse iki katı fiyat hocam, bu kadar gerekli mi acaba?
Burak5416 dedi: Evet o bujiden alman lazım. Genişletmek için tıkla... Bosch vs markalara göre neredeyse iki katı fiyat hocam, bu kadar gerekli mi acaba?
Burak5416 Uzman Katılım 3 Nisan 2024 Mesajlar 9 Beğeniler 4 16 Nisan 2024 #12 BORSAKAPLANI dedi: Bosch vs markalara göre neredeyse iki katı fiyat hocam, bu kadar gerekli mi acaba? Genişletmek için tıkla... Aracında digiplex ateşleme beyni sistemi varsa maalesef onu almalısın yoksa göstergede falan sorun yaşanıyor hatta patlatma yapması da olası.
BORSAKAPLANI dedi: Bosch vs markalara göre neredeyse iki katı fiyat hocam, bu kadar gerekli mi acaba? Genişletmek için tıkla... Aracında digiplex ateşleme beyni sistemi varsa maalesef onu almalısın yoksa göstergede falan sorun yaşanıyor hatta patlatma yapması da olası.
KS KS BORSAKAPLANI Yetkin Katılım 11 Ocak 2024 Mesajlar 216 Beğeniler 263 Yer İzmit 18 Nisan 2024 #13 Burak5416 dedi: Aracında digiplex ateşleme beyni sistemi varsa maalesef onu almalısın yoksa göstergede falan sorun yaşanıyor hatta patlatma yapması da olası. Genişletmek için tıkla... Hocam dün aracı arkadaşımın eniştesi usta, ona götürdüm. Bujilerde bir sıkıntı yok dedi. Gaz ayarını fazla açmış, değişiklik yaptım birkaç gün böyle gez dedi. Ben yine de sonucun pek değişeceğini düşünmüyorum.
Burak5416 dedi: Aracında digiplex ateşleme beyni sistemi varsa maalesef onu almalısın yoksa göstergede falan sorun yaşanıyor hatta patlatma yapması da olası. Genişletmek için tıkla... Hocam dün aracı arkadaşımın eniştesi usta, ona götürdüm. Bujilerde bir sıkıntı yok dedi. Gaz ayarını fazla açmış, değişiklik yaptım birkaç gün böyle gez dedi. Ben yine de sonucun pek değişeceğini düşünmüyorum.