Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
Evet, eskisi gibi çıkıyor. Aldığınız makine eğer vücut icin uygun değilse yani vücut icin olanlar genelde silindir başlıklı olur, ilk çıkışta iğne gibi çıkar. Normal.
Sertliğin kaynağı kısa olması, uzadıkça yumuşar. Saçını kazıtırsan dokunduğunda kirpi gibi bir yüzey oluşur fakat uzadığında yumuşak bir tabaka haline gelir, aynı materyal tüm vücutta var. Uzayınca sivriliği geçer.
Evet, eskisi gibi çıkıyor. Aldığınız makine eğer vücut icin uygun değilse yani vücut icin olanlar genelde silindir başlıklı olur, ilk çıkışta iğne gibi çıkar. Normal.
Değil hocam eskiden sakal için kullanıyordum ancak yeni makine alınca kollarımı almak için kullanayım dedim.
Sertliğin kaynağı kısa olması, uzadıkça yumuşar. Saçını kazıtırsan dokunduğunda kirpi gibi bir yüzey oluşur fakat uzadığında yumuşak bir tabaka haline gelir, aynı materyal tüm vücutta var. Uzayınca sivriliği geçer.
Teşekkür ederim hocam.
Eskisi gibi olur. O siyah nokta dediğin kıl kökleri.
Hocam makineyle alan arkadaşlarımın kolunda bu kadar kök kalmıyordu tam 0 kesiyordu bende neden böyle oldu anlamadım. Oysaki düzenli yağlıyorum ve temizlik konusunda çok titizim.
cemkaraca
Yetkin
Hocam makineye göre, kıl turune göre değişiyor. Sizin makineniz farklıdır, kol kıllarınız daha kalındır, kökleri serttir. Herkeste değişir bu durum.Değil hocam eskiden sakal için kullanıyordum ancak yeni makine alınca kollarımı almak için kullanayım dedim.
Teşekkür ederim hocam.
Hocam makineyle alan arkadaşlarımın kolunda bu kadar kök kalmıyordu tam 0 kesiyordu bende neden böyle oldu anlamadım. Oysaki düzenli yağlıyorum ve temizlik konusunda çok titizim.
Hocam makineye göre, kıl turune göre değişiyor. Sizin makineniz farklıdır, kol kıllarınız daha kalındır, kökleri serttir. Herkeste değişir bu durum.
Makinemiz aynı hocam ama onların kılları daha yumuşak ondandır yüksek ihtimalle. Teşekkürler tekrardan.
cemkaraca
Yetkin
Rica ederim. Bu arada profil fotoğrafınız çok güzel, belirtmeden edemedim.Makinemiz aynı hocam ama onların kılları daha yumuşak ondandır yüksek ihtimalle. Teşekkürler tekrardan.
Maxtorices
Uzman
Kol kılları için lazere gidin bence. Öbür türlü kurtulamazsınız. Eğer fazla gür değillerse kesmenize gerek yok her erkeğin doğasında var bu. Benim bacak kıllarım çok fazla o yüzden yazın lazere kaydolacağım.
Kışın öneririm. Sıcak havada sıcak yağ spreyi hissi, soğuk havadakine göre daha çekilmez oluyor.
Yeni konular
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-
-
-
-
-