Bunu kullanıyorum saç içinde kullanılır, iyidir hocam.

Şu an en iyisi görkemin attığı.

Bende vücut temizliği için bir tıraş makinesi arıyorum. 500 TL civarında bütçem var. Önerebileceğiniz bir model var mı? Bu fiyata yoksa biraz arttırabilirim.

Bende vücut temizliği için bir tıraş makinesi arıyorum. 500 TL civarında bütçem var. Önerebileceğiniz bir model var mı? Bu fiyata yoksa biraz arttırabilirim.

Bu ürünü alabilirsiniz. Ancak normal bir tıraş makinesi alıp bir başlığı yüzünüz diğer başlığı vücut için kullanabilirsiniz.

Aktif olarak kullandığım bu model sakal tıraşı için fena değil. (tabii t bıçaklı sakal tıraşı ve ense çizme makineleri ile kıyaslamıyorum. Onların 0 numara performansı mükemmele yakın) vücut tıraşı için gayet yeterli olacaktır.

Sabit ve değiştirilemeyen bataryalı cihazların kaderi hep aynıdır. Bir süre sonra bataryaları ölmeye başlar, bu da size performans kaybı olarak geri döner. Ancak tıraş makinesi özelinde konuşursak buna mekanik olarak çalışan parçaları (tıraş bıçağının kendisi) da eklemek gerekiyor. Bu modelin piyasada yedek parçalarının kolaylıkla ve ucuza bulunması harika bir artısı.

Herhangi parçasını kolaylıkla temin edebilir evde kendiniz takabilirsiniz. (tırnaklı yapıdalar) başlığı ve bataryayı değiştirmek çok basit. Böylece aldığınız makinenin ömrü ciddi şekilde uzayacaktır. Kutu içeriği ise gayet dolu.

Ben kendi makinemi alırken bu saiklere dikkat ederek almıştım.

Powertec-6500

Fiyatlar bu bantlara çıkacaksa bu ürünleri öneririm ve ben olsam bu üçünün arasından Philips MG5930/15 modelini alırdım.

Fiyatlar bu bantlara çıkacaksa bu ürünleri öneririm ve ben olsam bu üçünün arasından Philips MG5930/15 modelini alırdım.

Zaten orta sınıf ürünler 600 lira’ya iyi makina vermezler.

Son düzenleme: