Detaylar
Kim cevapladı?ETS 2 oynayıp gaza gelen herkes tırcı olmak istiyor.
Bended o oldu işte. Şimdiden kafayı deli gibi sıyırıp tır almak için çalışmak istiyorum. Neredeyse artık hayaatımın parçasılar. Gün içinde bir tane bile tır göremezsem kendimi çok kötü hissediyorum. Direksiyonun başına oturup direksiyonu tutunca zaten o heves çoktaan başlıyor.
Bazıları bildiğimiz kasap, bazıları saygı duylacak insanlar. 3 şeritli yolda, 3 şeriti kapatan tırcılara selam olsun. Arkanızdan sisleri yakıp, farları en yükseke alıp ve sellektör kolunu kıran benim...
Bazıları bildiğimiz kasap, bazıları saygı duylacak insanlar. 3 şeritli yolda, 3 şeriti kapatan tırcılara selam olsun. Arkanızdan sisleri yakıp, farları en yükseke alıp ve sellektör kolunu kıran benim...
Hocam emin olun hiçbiri takmıyordur.
El kol hareketlerinde hiç öyle gözükmüyordu
O zaman beden dili ile bir şeyler anlatmak istemiştir hocam. Sizi sevidğini söylmiştir yahu en fazla
Arka sis farımı 2-3dk yakarak ve önünde giderek aynı şekilde sevgimi belli ediyorum. Merak etmeyin.
Arka sis farımı 2-3dk yakarak ve önünde giderek aynı şekilde sevgimi belli ediyorum. Merak etmeyin.
Hocam fazla yapmamanızı tavsiye ederim. Başınıza bir gün olay gelebilir
Bu yüzden tırların önüne geçerek bu hareketi yapıyorum. Çoğu hız limitli olduğundan yetişemezler. Limit olmayan da zaten bana yetişemez.Hocam fazla yapmamanızı tavsiye ederim. Başınıza bir gün olay gelebilir![]()
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-