Ayrıyeten oturarak kazanıyorsun işte :)

Hocam meseleğin o tarafı güzel fakat şöyle bir şey var; dar bir yerden çıkmazsın yükü boşaltacağın yere yanaşamazsın. Yükü kaydırıırsın veya yatırısın falan birçok zorluğu olan bir meslek. Yani o meslekte usta olmadığın sürece oturarak para kazanmak diye bir şey yok.

Bir yanı zor olsa dahi bir yanı zevkli duruyor. Tırları seviyorum ama tırcı olmazdım şahsen yapamam gibi geliyor. Vlog tadında tır videoları güzel sarıyor. Hepsi babacan on numara insanlar oluyor genelde.

Tırcı diyince aklıma gelen:

1710000572083.webp

Tombul tırcı birası.

:)

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam meseleğin o tarafı güzel fakat şöyle bir şey var; dar bir yerden çıkmazsın yükü boşaltacağın yere yanaşamazsın. Yükü kaydırıırsın veya yatırısın falan birçok zorluğu olan bir meslek. Yani o meslekte usta olmadığın sürece oturarak para kazanmak diye bir şey yok.

İşin makarasıydı o.

Zor olmayan iş yoktur her işin bir zorluğu vardır ki süre süre daha iyi süreceksin kimse senden 20 yıllık tırcı performansı beklemez.

Tırcıların trafikte iyisine denk geldim hep, trafikte kamyon-servis şoförleri benden uzak dursun kafi; birgün bunlar yüzünden uzuv kaybetcez bu gidişle.

10 numara. Babam zamanında tırcıydı. O Zaman'lar çok hoşuma gitmiyordu. Şimdi olsa her gün tıra binerdim.