Hocam meseleğin o tarafı güzel fakat şöyle bir şey var; dar bir yerden çıkmazsın yükü boşaltacağın yere yanaşamazsın. Yükü kaydırıırsın veya yatırısın falan birçok zorluğu olan bir meslek. Yani o meslekte usta olmadığın sürece oturarak para kazanmak diye bir şey yok.
Detaylar
Kim cevapladı?Beyazıt
Üstün
Bir yanı zor olsa dahi bir yanı zevkli duruyor. Tırları seviyorum ama tırcı olmazdım şahsen yapamam gibi geliyor. Vlog tadında tır videoları güzel sarıyor. Hepsi babacan on numara insanlar oluyor genelde.
Tırcı diyince aklıma gelen:
Tombul tırcı birası.

Tombul tırcı birası.
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam meseleğin o tarafı güzel fakat şöyle bir şey var; dar bir yerden çıkmazsın yükü boşaltacağın yere yanaşamazsın. Yükü kaydırıırsın veya yatırısın falan birçok zorluğu olan bir meslek. Yani o meslekte usta olmadığın sürece oturarak para kazanmak diye bir şey yok.
İşin makarasıydı o.
Zor olmayan iş yoktur her işin bir zorluğu vardır ki süre süre daha iyi süreceksin kimse senden 20 yıllık tırcı performansı beklemez.
- Makaleler
- 1
Tırcıların trafikte iyisine denk geldim hep, trafikte kamyon-servis şoförleri benden uzak dursun kafi; birgün bunlar yüzünden uzuv kaybetcez bu gidişle.
Aman hocam Allah korusun.Tırcıların trafikte iyisine denk geldim hep, trafikte kamyon-servis şoförleri benden uzak dursun kafi; birgün bunlar yüzünden uzuv kaybetcez bu gidişle.
- Makaleler
- 1
Adamlar ben tehlikeyim diye bağırıyor resmen, şehirler arası yolda sağ şeritte 70-80 ile giderken cenazemizi çıkaracaklar arabadan.