Wartz

Başarılı
Makaleler
5
Sizi bilmiyorum ama gerçekten sıkıldığım bir slop hakkında bahsetmek istiyorum. Bu slop genellikle tişörtler için kullanmak istediğim bir şeydir. Her zaman aynı veya benzer dizaynlarından bahsediyorum. Mesela Trendyol'dan tişört alacaksınız ve eğer görürseniz tişörtlerin %80 veya %70'i genellikle şehir ile alakalı tişörtler oluyor. Sizi bilmem ama "mass produced" yani çok üretilmiş aynı tür tişörtleri görmekten yoruldum. Bir de sadece şehir ile alakalı değil, Japon kültürü ile alakalı bir de. Oversize tişört ararken %80'i şehir, %10'u Japon kültürü gibi sloplar görmekten yoruldum. 2 yıldır bu yüzden doğru düzgün tişört bulamıyorum. Alma diyeceksiniz, peki ne giyelim?

Son düzenleyen: Moderatör:
@Wartz, LCW'deki tişörtler gayet OK! Sana katılıyorum ve LCW'ye bakmanı öneriyorum. Özellikle Rick and Morty tişörtleri çok güzel.

@Wartz, LCW'deki tişörtler gayet OK! Sana katılıyorum ve LCW'ye bakmanı öneriyorum. Özellikle Rick and Morty tişörtleri çok güzel.
Gittiğimde genellikle bulamıyorum hocam. Onlar bile azaldı.

Haklısın valla, telefonunu çıkar dayı tişörtleri daha güzel.
O tar komik olmayan "mizahlı" tişörtleri unutmuşum. Aşırı utanç verici.

Kesinlikle katılıyorum. Şehir ismi yazan tişörtler sıktı artık. Daha düzgün şeyler yapabilirler ve yazabilirler. Veya sadece desen de koyabilirler belki, illaha yazıya mı ihtiyaç var?
Ben polo yaka Lacoste, Lufian veya Beymen Club giyiyorum gereksiz markalara para vermiyorum.

Son düzenleme:
Her şey tek tip oldu, daha sadeleşti. Ne demek istediğinizi çok iyi anlıyorum. Ben de böyle farklı bir şeyler bir kıyafet almak istiyorum. Ama yok. Düz, klasik şeyleri de çok severim ama cidden böyle farklı bir şey alıyım derse insan, cidden yok. Bir öneri de bulunayım yine de, böyle ucuz markalar o tip istediğiniz tişörtleri basıyor. Kalitesi, bedeni size uyar mı tartışılır ama bir bakının derim.