denizius
Uzman
Geçenlerde laptop konusu açmıştım ama sistem toplamak ya da hazır toplama sistem almak da bir seçenek hâline geldi. Aşağıdaki sistem sizce fiyatını hak ediyor mu?
Haketmiyor dostum. 5070 tercih edilmemeli, edilse bile attığınız sistem hiç mantıklı değil. Bütçe söylerseniz ona göre yardımcı olmaya çalışırız.Geçenlerde laptop konusu açmıştım ama sistem toplamak ya da hazır toplama sistem almak da bir seçenek hâline geldi. Aşağıdaki sistem sizce fiyatını hak ediyor mu?
Pahalı. Bütçenizi yazarsanız daha iyi hazır sistemler veya toplama olarak önerilerde bulunabiliriz.Geçenlerde laptop konusu açmıştım ama sistem toplamak ya da hazır toplama sistem almak da bir seçenek hâline geldi. Aşağıdaki sistem sizce fiyatını hak ediyor mu?
Hak etmiyor dostum. 5070 tercih edilmemeli, edilse bile attığınız sistem hiç mantıklı değil. Bütçe söylerseniz ona göre yardımcı olmaya çalışırız.
Pahalı. Bütçenizi yazarsanız daha iyi hazır sistemler veya toplama olarak önerilerde bulunabiliriz.
5070 alınmaz, hazır veya parça parça. Arkadaşın dediği gibi bütçenizi söyleyin, yarsımcı olalım.
Hocalarım 60-65 civarı kasaya ayırdık diyebilirim 60'a ne kadar yakın o kadar iyi ama kesin al dediğiniz varsa 65 falan olabilir.
Neden 5070 alınmaz?
65.000'e çıkabilirseniz hazır sistem olarak bunu öneririm.Hocalarım 60-65 civarı kasaya ayırdık diyebilirim 60'a ne kadar yakın o kadar iyi ama kesin al dediğiniz varsa 65 falan olabilir.
Neden 5070 alınmaz?
Özelleştirmeler ile sistemin son halinin görselini aşağıya bırakıyorum.
65.000'e çıkabilirseniz hazır sistem olarak bunu öneririm.
İlk sistemden çok daha iyi. Performansı fazlasıyla tatmin eder sizi.Oyun ve yazılım için kullanılacak GTA 6 vs sıkıntı çıkartmadan orta ayarlar açması bekleniyor alttaki kesin daha iyi derseniz çıkabiliriz.
İlk sistemden çok daha iyi. Performansı fazlasıyla tatmin eder sizi.
9080 XT de 5070 Ti da 1440p de ultra açar. 4K da dlss desteği olursa ultrada açar. Rockstar ın oyun motoru ue5 gibi çöp değil.Oyun ve yazılım için kullanılacak GTA 6 vs sıkıntı çıkartmadan orta ayarlar açması bekleniyor alttaki kesin daha iyi derseniz çıkabiliriz.