Beyza

Yetkin
Yer
Kocaeli
Merhaba, cildim hassas olduğu için sadece tıbbi çelik ve titanyum piercing kullanabiliyorum fakat nereden satın alacağımı bilmiyorum. Amazon'da fiyatlar saçma sapan, niye böyle bilmiyorum.
Titanyum piercing satın alabileceğim düzgün bir yer söyleyebilir misiniz? (Bölgemdeki yerel takıcıların ne sattığı belli değil markasız modelsiz al bu sana olur diye verdikleri ürünlere güvenmiyorum bu yüzden çarşıdan almak istemiyorum)

1705680225441.webp

Son düzenleme:
Merhaba, cildim hassas olduğu için sadece tıbbi çelik ve titanyum piercing kullanabiliyorum fakat nereden satın alacağımı bilmiyorum. Amazon'da fiyatlar saçma sapan, niye böyle bilmiyorum.
Titanyum piercing satın alabileceğim düzgün bir yer söyleyebilir misiniz? (Bölgemdeki yerel takıcıların ne sattığı belli değil markasız modelsiz al bu sana olur diye verdikleri ürünler bu yüzden çarşıdan almak istemiyorum)

Eki Görüntüle 11700
Trendyol Jaida Moda satıcısının ürünleri çok kaliteli oluyor. Zamanında kalitesini görünce neredeyse bütün küpe modellerimi oradan almıştım.

Burnumdaki nostril piercingi ve kıkırdağımdakini dövmecimden almıştım. Piercing yapan dövmeciler genelde satıyor da, çevrenizde varsa gidebilirsiniz. Takıcılardaki dandik oluyor ben de tavsiye etmem.
Kuyumcudan da alabilirsiniz, titanyum olur mu bilmem ama alerjin veya hassasiyetin yoksa gümüş olur.