Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 200 TL
Kayraa
Başarılı
Yeni gelen güncellemeyle atılan ödüllerde size puan gelmiyor diye biliyorum almadan önce araştırın derim.İtemSatış, GameSatış vb. sitelerden baktım hiç bulamadım. En az 10K puan istiyorum. Bütçem ise 200 TL.
talongod
Yetkin
- Makaleler
- 5
Yakın dönemde ona bir düzenleme geldi diye biliyorum. Şu anda puan kazanmak için oyun almak tek şart.
Steam'de yeni gelen güncellemeyle birlikte ödül sisteminde değişikliğe gidildi.
Ödül sistemine 12 yeni ödül eklendi ve bunun yanı sıra ödüllerin alıcıya puan verme sistemi kaldırıldı. Artık birisi profilinize veya herhangi bir paylaşımınıza ödül verdiğinde puan alamayacaksınız, sadece ödülü almış olacaksınız.
Detaylara buradan bakabilirsiniz:
Bu güncellemeden önce ödül alıp verdiyseniz onlar eski sisteme göre tamamlanacak, bundan sonraki işlemler için yeni sistem geçerli olacak.
Ödül sistemine 12 yeni ödül eklendi ve bunun yanı sıra ödüllerin alıcıya puan verme sistemi kaldırıldı. Artık birisi profilinize veya herhangi bir paylaşımınıza ödül verdiğinde puan alamayacaksınız, sadece ödülü almış olacaksınız.
Bu güncellemeden önce ödül alıp verdiyseniz onlar eski sisteme göre tamamlanacak, bundan sonraki işlemler için yeni sistem geçerli olacak.
- Caner Uncu
- puan topluluk
- Forum: Dijital Oyun Servisleri
- Makaleler
- 62
Artık alamazsınız. Steam'in yeni getirdiği saçma sapan şey ile profil ödülleri Steam puanı vermiyor. Puanlar o şekilde satılıyordu zaten.
d.24
Uzman
Yeni gelen güncellemeyle atılan ödüllerde size puan gelmiyor diye biliyorum almadan önce araştırın derim.
Yakın dönemde ona bir düzenleme geldi diye biliyorum. Şu anda puan kazanmak için oyun almak tek şart.
Steam'de yeni gelen güncellemeyle birlikte ödül sisteminde değişikliğe gidildi.
- Caner Uncu
- puan topluluk
- Forum: Dijital Oyun Servisleri
Artık alamazsınız. Steam'in yeni getirdiği saçma sapan şey ile profil ödülleri Steam puanı vermiyor. Puanlar o şekilde satılıyordu zaten.
Sağ olun. Ne güzel profilimi düzenleyecektim.
Son düzenleyen: Moderatör:
eternatus
Becerikli
Sağ olun. Ne güzel profilimi düzenleyecektim.kapitalist Steam, sonra neden crackliyorsun der Valve.
30-40 dolarlık oyun çekince zaten az biraz düzenleyebiliyorsunuz puan konusunda bonkör Valve.
d.24
Uzman
Bildiğim kadarıyla 1 dolara 100 puan geliyor. 10K puanı 100 liraya almak varken neden cebimden 100 dolar (4300TL) para çıksın ki?30-40 dolarlık oyun çekince zaten az biraz düzenleyebiliyorsunuz puan konusunda bonkör Valve.
Wartz
Başarılı
- Makaleler
- 5
Gabe yat almak istiyor.30-40 dolarlık oyun çekince zaten az biraz düzenleyebiliyorsunuz puan konusunda bonkör Valve.